dan zaljubljenih

Kreativno postavljanje stola za Valentinovo - jednostavne ideje za ponovno stvaranje romantike kod kuće

Emica Elveđi/PIXSELL
14.02.2023.
u 12:34

Ako planirate romantičnu večeru donosimo prekrasne ideje za postavljanje stola za proslavu sa stilom

Dan zaljubljenih savršen je izgovor da učinite nešto posebno. Ako planirate romantičnu večeru donosimo prekrasne ideje za postavljanje stola za proslavu sa stilom. 

Foto: Emica Elveđi/PIXSELL

Zaokružite priču pampas travom

Svoju dominaciju pampas trava nastavlja i u 2023. Ukrasite stol ovim pahuljastim, ružičastim perjanicama kako biste zaista unijeli Valentinovo u blagovaonicu. Jednostavna je za održavanje, stolu će dodati dozu glamura bez napora.

Foto: pixabay

Neka bude drukčije

Iako nećete večerati u otmjenom restoranu, to ne znači da ovog Valentinova ne možete uživati u večeri. Započnite postavljanjem stola s nekim istaknutim ukrasima koji pomažu da ova večera bude drukčija od svakodnevne večere. Dodajte balone, cvjetne dekoracije, konfete, lampice...Stvorite svečanu atmosferu od sitnica koje imate doma.

Foto: Emica Elveđi/PIXSELL

Svečana postava

Zaboravite na svakodnevne bijele tanjure, ispucajte svoje najbolje posuđe. Dodajte boje, zaokužite priču svečanim čašama, uskladite tekstile i obavezno, za romantičnu notu, dodajte svijeće.

Pripremite gozbu s prekrasnim biljkama

Zaboravite klasični buket crvenih ruža i odlučite se za nešto malo egzotičnije. Na stolu možete aranžirati lišće i cvijeće u bojama i postići posebnu atmosferu. Zaokružite scenu romantičnim svijećnjacima.

 Zavedite osjetila

Ambijent je sastavni dio uređenja stolova: Mislite o osvjetljenju, zavodljivim mirisima i slojevitim teksturama. 'Elegantne svijeće i cvijeće slatkog mirisa doista mogu podići uređenje stola. I za kraj, priremite jelo koje inače nije često na meniju kako biste zaokružili ovu romantičnu večeru.

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije