doza luksuza

Pronašli smo kuću u Zagrebu, u netaknutoj prirodi, s vlastitim liftom

Njuškalo.hr
22.04.2024.
u 06:00

Potražnja za lukusznim nekretninama je u stalnom porastu, a kupci koji su spremni odriješiti kesu traže top lokacije, mirno okruženje i veliku okućnicu. Ova kuća u Gračanima zadovoljava sve kriterije

Luksuzne nekretnine, i stanovi i kuće, tražena su roba, posebno na moru i u gradu Zagrebu. Mi smo pronašli jednu predivnu kuću na njuškalu koja zadovoljava sve kriterije imućnih kupaca. Ova kuća, koju je potrebno renovirati i koja je idealno slikarsko platno jer je potpuno ispražnjena smjestila se u Gračanima, blizu Parka prirode Medvednica. Kuća je samostojeća, s velikom okućnicom.

Foto: Njuškalo.hr

Uz stambeni dio tu su i poslovni dio u suterenu, površine 250m² te velika garaža. Ukupna površina kuće je 360 kvadrata, a uključuje suteren, prizemlje i kat.

Foto: Njuškalo.hr

Stambeni dio sastoji se od četiri sobe, 3 kupaonice, dnevne sobe s blagovaonicom i kuhinje. Sve etaže povezuje privatno dizalo.

Foto: Njuškalo.hr

Unutarnja stolarija je kvalitetno puno drvo, a kuća je građena armirano-betonskom konstrukcijom. Cijena kuće je 800 tisuća eura.

Ključne riječi

Komentara 1

PO
podanak
11:44 22.04.2024.

Kolika je provizija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije