pametna investicija

Vikendice i kuće u Lici: Tko ima novca sad neka uloži u ovaj atraktivni dio Hrvatske

Njuškalo.hr
21.04.2024.
u 07:00

Svi oni koji žele kuću ili imanje na pola puta između Zagreba i mora, okreću se Lici u kojoj se još uvijek mogu naći povoljne nekretnine

Nekretnine u Gorskom kotaru postale su skupe i prilično elitne, posebno one koncetrirane oko Ravne Gore stoga su mnogima nedostižne. Svi oni koji žele kuću ili imanje na pola puta između Zagreba i mora, okreću se Lici u kojoj se još uvijek mogu naći povoljne nekretnine. Na njuškalu smo pronašli pet atraktivnih nekretnina na koje se isplati baciti oko.

Okolica Otočca, 289 kvadrata, 130.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Kuća u Lici, u okolici grada Otočca na samo pola sata od Plitvičkih jezera. Kuća se sastoji od dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje, kupaonice, hodnika i spavaće sobe u prizemlju, a na prvome katu se nalazi jedna velika namještena prostorija. Prekrasno dvorište koje obiluje zelenilom. Osim toga, u vrtu se nalazi roštilj s vanjskim klupicama i stolom koji čine savršeno mjesto za uživanje u prirodi. Mogućnost gradnje još jedne stambene jedinice. Ukupna površina kuće je 289 kvadrata.

Brinje, 300 kvadrata, 120.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Stara samostojeća kuća u Lici u Brinju stambene površine 300 kvadrata. Razvedena je na prizemlje i kat, svaki po 150 m2 od čega je prizemlje za urediti, a na katu je namješten i useljiv trosobni stan s dnevnim boravkom. Kuća ima lijepu okućnicu površine 850 m2.

Korenica, 108 kvadrata, 220.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se imanje sa tri stambene jedinice u Korenici, u mirnom okruženju nadomak Plitvičkih jezera. Imanje čine tri planinske kuće s vlastitom okućnicom, terasom i zajedničkim vanjskim bazenom. Jedna kuća se sastoji od suterena, prizemlja i potkrovlja, u suterenu se nalaze soba i kupaonica, prizemlje čini kuhinju s blagovaonom, boravkom i kupaonicom, a u potkrovlju se nalaze dvije sobe. Ostale dvije kuće sastoje se od prizemlja i potkrovlja, u jednoj kući u prizemlju je apartman s dvije sobe, kuhinjom, blagovaonom i kupaonicom, u potkrovlju je trenutno ostava, u drugoj kući potkrovlje čine dvije sobe, a prizemlje se sastoji od kuhinje s blagovaonicom, dnevnim boravkom, kupaonicom i ostavom.

Plaški, 200 kvadrata, 62.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Samostojeća kuća u visokoj roh-bau fazi obnove stare postojeće kuće koja se sastoji od suterena, prizemlja i kata. Prizemlje otvoren je prostor površine cca 100 m2. Kompletno nove strujne instalacije. Obnovljen krov. Djelomično PVC stolarija.
Kuću je potrebno dovršiti, kao i urediti poveću okućnicu površine cca 1650 m2 na kojoj se nalaze dva gospodarska objekta.

Kompolje, 76 kvadrata, 53.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Kuća pored Otočca u mjestu Kompolje s okućnicom od 4154 m2. Okružena prekrasnom prirodom, na samo jedan km od autoceste AC-1, trideset km do Senja, desetak km do rijeke Gacke i pola sata vožnje do Plitvičkih jezera, nudi brojne mogućnosti. Sastoji se od četiri sobe, kuhinje, kupaone, podruma i pripada joj gospodarska zgrada. Uz ovu nekretninu moguće je kupiti dodatnih 13302 m2 poljoprivrednog zemljišta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije