shopping lista

Sedam lampi koje stvaraju sjajnu atmosferu u domu, a sve koštaju manje od tisuću kuna

H&M Home
12.10.2022.
u 06:00

Svaki dizajner interijera reći će vam da je rasvjeta stavka na kojoj ne bi trebalo štedjeti. Jer dobro odabrane lampe, ne nužno dizajnerske, prostoru će, ne samo svjetlošću, već i svojim dizajnom dati dodanu vrijednost

Rasvjeta je pri uređenju prostora jedan od najvažnijih aspekata. I to ne samo centralna već i ona sekundarna. Svaki dizajner interijera reći će vam da je rasvjeta stavka na kojoj ne bi trebalo štedjeti. Jer dobro odabrane lampe, ne nužno dizajnerske, prostoru će, ne samo svjetlošću, već i svojim dizajnom dati dodanu vrijednost.

Najčešći izbor te sekundarne rasvjete odnosi se na podne i stolne lampe, a mi smo u novoj H&M Home kolekciji pronašli sedam fantastičnih komada koji mogu stati uz bok dizajnerskima, a cijena im ne prelazi tisuću kuna.

Foto: H&M Home

Sjajan izbor za moderne i minimalistički uređene interijere ova je lampa jednostavnog dizajna koja će biti odličan dodatak u dnevnom boravku, uz kutak za čitanje.

Foto: H&M Home

Atraktivna stolna lampa posebno dobro izgledat će kao ambijentalna rasvjeta u noćnim satima, stvarajući ugodnu i toplu atmosferu.

Foto: H&M Home

Nije tajna da zlatni detalji daju dozu luksuza prostoru u kojem se nalaze. Ova lampa odlično kombinira zlatno postolje i atraktivne kugle koje se mogu paliti zajedno ili svako posebno.

Foto: H&M Home

Monokromatska kombinacija uvijek će izgledati dobro - crna stolna lampa kao odličan kontrast trendy fotelji od umjetnog runa čini savršenu kombinaciju za omiljeni kutak za predah!

Foto: H&M Home

Ako niste ljubitelj brojnih detalja i dekoracija posegnite za ovom lampom koja će osim funkcionalne imati i ukrasnu ulogu.

Foto: H&M Home

I u spavaćoj sobi rasvjeta igra važnu ulogu. Kao pomoćna lampica za čitanje odlično će poslužiti ova dizajnom jako zanimljiva lampa.

Foto: H&M Home

Koketiranje s industrijskim stilom uređenja dobrodošlo je i u interijerima koji možda nisu uređeni u tom stilu, a ovakvim komadom dobit će poseban šarm.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije