NOVO LICE HODNIKA

Promijenili biste nešto u predsoblju ili hodniku? Nudimo vam dobre ideje!

hodnik i predsoblje
Foto: Thinkstock
1/13
27.10.2017.
u 12:12

Nova boja zidova, komoda ili vješalica ili tek detalj mogu osvježiti vaš ulazni prostor ili hodnik i učiniti da izgleda kao da ste ga potpuno adaptirali

Kao i u socijalnim kontaktima, odnosno upoznavanju druge osobe tako i pri ulasku u nečiji stan prvi dojam je najbitniji. I govori puno o njegovu vlasniku. Upravo taj prvi utisak može učiniti da cijeli stan 'mjerimo' po predsoblju.

To je posve u redu ako je taj prostor dobro osmišljen, no što ako je to samo mjesto za odlaganje jakni, kaputa, obuće i ključeva od stana i auta? Predsoblja i hodnici su mjesta kojima prilikom adaptacije i uređenja pridajemo vjerojatno najmanje pozornosti.

Foto: pixabay
Svijetle boje zidova, lampe i ogledala učinit če skučeni hodnik većim nego što jest

Vrhuncem uređenja smatramo vješanje slike ili fotografije na zid. Dodatni problem jest što su ti prostori uvijek pomalo klaustrofobični zbog svoje skučenosti i nedostatka prozora. I u ovim dijelovima doma do izražaja može itekako doći vaša kreativnost. Već bojanjem zidova ili stare komode, svjetiljkom, ukrasnom kutijom na ormaru ili novim tepihom možemo puno toga postići.

Foto: pixabay
Ako imate prostora slobodno se igrajte bojama, ne zaboravite i na cvijeće - unijet će svježinu i toplinu u prostor

Čim učinite i jedan mali pomak, vidjet ćete kako hodnik može jako lijepo izgledati. I kako njegov izgled nije nimalo nevažan. Inspirirajte se u mijenjanju vašeg hodnika i(li) predsoblja našim prijedlozima.

>>Zadivite na ulazu: Kako urediti hodnik za ugodan doček gostiju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije