sitni, ali bitni

Kad vidite ove detalje za dom pitat ćete se kako ste dosad živjeli bez njih!

H&M Home
15.02.2021.
u 06:48

Sitnice za kuhinju, blagovaonicu ili dnevni boravak vrlo su povoljne, a čine vrlo veliku razliku u prostoru

Biste li nam vjerovali, kad bismo vam rekli da je dovoljno nabaviti držače za ubruse da biste se osjećali bolje? Prije nego li date odgovor na ovo pitanje bacite oko na te držače o kojima govorimo. Garantiramo - bit ćete oduševljeni! A najbolja stvar? Koštaju samo 75 kuna. Riječ je novoj kolekciji brenda H&M Home (možete naručiti preko web shopa) koja je prepuna detalja i sitnica za uređenje doma koji su dovoljni da naprave veliku razliku u domu, prije svega u kuhinji i blagovaonici.

Foto: H&M Home

Jedan od hitova ove godine, u kojoj i dalje puno više vremena provodimo unutar svoja četiri zida, svakako je priprema i serviranje hrane. Tanjuri u intenzivnim bojama investicija su u koju se, dogoročno, isplati uložiti jer će godinama izgledati dobro na stolu.

Foto: H&M Home

Kad već govorimo o neodoljivim držačima za ubruse, vrijeme je da vam ih i pokažemo. Nisu li neodoljivi? A osim što izgledaju izuzetno atraktivno najavljuju i toliko iščekivano proljeće...

Foto: H&M Home

Super uzorak zbog kojeg će kuhinja momentalno živnuti svakako su točkice. Još jedan povoljan detalj koji je dovoljan da napravi veliku razliku. Nabavite nekoliko posudica (naš favorit je posudica za sol koja dolazi s elegantnom žličicom) i kombinirajte ih za postizanje modernog i cool kutka u kuhinji.

Foto: H&M Home

Nije tajna da je doručak najvažniji obrok u danu, a osim onog što jedete i te kako je bitno i kako je ta hrana poslužena. Retro kutijica za čuvanje maslaca izgledat će odlično na stolu, posebno još ako cijelu postavu garnirate i romantičnim šalicama za čaj i/ili kavu.

Foto: H&M Home

Osim promjenama u kuhinji i blagovaonici, detalji koji će podići dnevni boravak također su pametna investicija. Zanimljiva lampa, efektan stolić sa zlatnim detaljima i ukrasni jastučić zanimljive boje ili uzorka odigrat će odlično svoju ulogu u svakom prostoru.

Foto: H&M Home

Foto: H&M Home

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 

Komentara 1

VI
Vito
07:46 15.02.2021.

Sretno i zadovoljno. Sad još i više, jer očito ima i onih koji žive lošije i jadnije pa ovako uređuju životni prostor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije