vile iz snova

Kad složna braća kuću grade rezultat je - fantastičan! Zavirite ekskluzivno u dvije senzacionalne vile na Murteru

07.05.2020.
u 07:00

Kuće potpisuje arhitekt Srđan Ostoić iz Archaos studia iz Splita. Vile karakteriziraju ravnie površine,moderan i opušten stil i samim time se odlično uklapaju u prostor u koji su smještene - maslinik

Urbane vile koje poštuju autohtonost mjesta, a skrivaju sva čuda moderne tehnologije nalaze se u Jezerima na Murteru, a građene su za najam u režiji dva brata, dugogodišnja ugostitelja iz Tisnog.

Kuće potpisuje arhitekt Srđan Ostoić iz Archaos studia iz Splita. Vile karakteriziraju ravnie površine,moderan i opušten stil i samim time se odlično uklapaju u prostor u koji su smještene - maslinik.

Vile se nalaze u Jezerima, malom ribarkom mjestu i kroz svoj lokalitet savršen su povratak prirodi,biljnom i životinjskom svijetu.

Kuće su predviđene za šest osoba, imaju tri spavaće sobe, veliku kuhinju i raskošan dnevni boravak s blagovaonicom.

Kuće su maksimalno opremljene svim potrebnim sadrđajima za ugodan godišnji odmor. Okružuje ih velika okućnica s roštiljem, hidromasažnom kadom i velikim stolom ispod natkrivene terase.

U blizini kuća nalaze se brojne staze za biciklizam i pješačenje koje vode do lijepih uvala i skrivenih plaža. Mjesto je poznato po ribaskoj tradiciji pa je moguće doživjeti i iskustvo ribolova.

Kad pak govorimo o prostranosti, valja istaknuti da vile imaju po 200 kvadrata stambenog prostora ,tri terase, dvije sobe na prvom katu i jednu sobu u prizemlju. Svaka soba ima  svoju kupaonicu  i klimatizaciju.

U prizemlju su smještene kuhinja i dnevna soba, a vanjski vrt površine oko 150 kvadrata. Kuće su ograđene visokim zidovima i nude intimu  i mir svakom gostu.

1/22

Komentara 1

Avatar cleandreams
cleandreams
15:09 17.06.2020.

Odličan dizajn, vrlo moderno, svaka čast. Ako vam treba antibakterijsko dubinsko čišćenje madraca, slobodno mi se javite, sve na licu mjesta a madrac se može odmah koristiti. Sa certifikatom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije