Nekretnine

Raskošna vila u Istri povoljnija od stanova u Zagrebu, a izgleda puno luksuznije i glamuroznije

04.04.2024.
u 09:53

Vila je građena prateći vrhunske standarde gradnje, uz primjenu najkvalitetnije opreme kako bi postigla najviši razred energetske učinkovitosti. Optimalno grijanje i hlađenje moguće je preko dizalice topline, odnosno podnog grijanja i stropnih ventilokonvektora. Dodatnu izolaciju i zaštitu od buke osigurava vrhunska troslojna aluminijska stolarija

Razmišljajući o savršenom mjestu za život, jedna od najmirnijih hrvatskih regija zasigurno je predivna Istra. Kolijevka čistog hedonizma, ova mediteranska regija odiše dubokom poviješću  te očaravajućim vinogradima i maslinicima koji nagovještavaju vrhunsku istarsku gastronomiju. Istra je ne samo mjesto visoke kvalitete života, već i dom sretnih građana. 

Opereta, jedna od vodećih agencija za nekretnine u Hrvatskoj, u svojoj ponudi nadodala je novu oazu mira u malom mjestu nedaleko od Poreča - idiličnim Rogovićima. Tu se smjestila luksuzna vila s panoramskim pogledom na prirodu, more i Novigrad u daljini.

Smještena na prostranoj parceli od 843 m2, protežući se na dvije stambene etaže ukupne površine  284.79m2, ova vila objedinjuje sve aspekte savršenog doma. Dodatak podruma, „dvostrukog“ bazena od 54 m2, wellness centra, prostranog parkinga i kultiviranog dvorišta, pragmatično maksimizira kvalitetu svakodnevnog života. Njezina unutrašnjost pažljivo je uređena do posljednjeg detalja, ugodnih boja, prepuna kliznih staklenih stijena koje osiguravaju dovoljno prirodnog svijetla i jedinstveni pogled na istarske izlaske i zalaske sunca.

Prizemlje vile obuhvaća prostranu spavaću sobu opremljenu vlastitom kupaonicom, radnu sobu i još jednu kupaonicu kako bi se osigurala potpuna udobnost i praktičnost. Osim toga, vila osvaja prostranim otvorenim prostorom koji elegantno povezuje vrhunski opremljenu kuhinju, izrađenu po mjeri, s prostranom blagovaonicom stvarajući jedinstveni prostor za obiteljska i ostala druženja.

Dnevni boravak dodatno obogaćuje prostor svojim udobnim ambijentom, a ističe se i dekorativni kamin koji pridonosi toplini i luksuzu prostora. Sve ove elemente objedinjuje pažljivo osmišljen dizajn, stvarajući funkcionalno i estetski privlačno okruženje unutar vile.

Unutrašnje široko stepenište povezuje prizemlje s katom gdje se nalaze dvije spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama. Prostor također sadrži i dodatne spavaće sobe, zasebne kupaonice, a pozornost plijeni i veliki wellness prostor, okružen staklenim stijenama s izlazom na prostranu terasu. U samom wellnessu nalaze se sauna, hidromasažna kada i prostor za relaksaciju. Ono što ovaj wellness prostor čini posebnim, upravo je pozicija same prostorije koja pruža pogled na okolnu prirodu, more u daljini i Novigrad.

Vila je građena prateći vrhunske standarde gradnje, uz primjenu najkvalitetnije opreme kako bi postigla najviši razred energetske učinkovitosti. Optimalno grijanje i hlađenje moguće je preko dizalice topline, odnosno podnog grijanja i stropnih ventilokonvektora. Dodatnu izolaciju i zaštitu od buke osigurava vrhunska troslojna aluminijska stolarija.

Osim predivnog interijera, vila sadrži i vrlo prostran eksterijer. Osjećaj privatnosti je u potpunosti osiguran zahvaljujući visoko izgrađenoj ogradi i posađenom zelenilu, dok se glavni dio dvorišta sastoji se od neizostavnog elementa svake suvremene vile - bazena posebnog dizajna koji se prelijeva u dva dijela sa slanom vodom, sunčalištem, natkrivenim prostorom za odmor te travnatim dijelom s maslinovim drvetom, koji stvara pravu malu hedonističku oazu.

I ono ne manje bitno, vila ima dodatak sigurnosnog alarma, video nadzora, ozvučenja koje se može kontrolirati iz daljine, automatsko navodnjavanje dvorišta i vanjsku rasvjetu koja okružuje svaki dio vile, kao i dvorišta.

Ova luksuzna vila zasigurno će ispuniti želje i onog najzahtjevnijeg klijenta. Estetičan, moderan i prekrasan dizajn uz maksimalni komoditet, osigurat će kvalitetan i idiličan život svake obitelji. Osim svega već spomenutog, ono što ovu lokaciju čini savršenom je i njena prometna povezanost, koja nudi sve potrebne sadržaje u krugu od petnaestak minuta. 

Za one željne luksuzne nekretnine, a takvih ima i u nas i među strancima, valja znati da vlasnici za kuću traže 1.190.000 eura, odnosno 4179 eura po kvadratu.

Razgledajte vilu putem 360 virtualne šetnje ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije