Spremanje

7 znakova da ste pretjerali s čistoćom u domu

Shutterstock
02.05.2019.
u 09:16

Ako ste se prepoznali u tri ili više slučaja - obijesite krpu o klin

Spremate li se ovog vikenda na veliko spremanje, dobro proučite našu listu i otkrijte jeste li pretjerano opsjednuti čistoćom u domu. Naime, pobrojali smo čak 7 znakova koji ukazuju na to pretjerujemo li s čišćenjem. Prepoznajte li se u ovim "simptomima", ostavite se krpe i usisavača i provedite vikend u prirodi, dobrom društvu, za štednjakom... Samo se okanite čišćenja!

Evo izdajničkih znakova:

Vaša kuhinja blista

Foto: screenshot/facebook

Ne podnosite ostiske prstiju, kuhinju čistite svaki dan. Blista od čistoće do te mjere da već nalikuje na apoteku.

Cipele skrivate kao zmija noge

Sve vaše cipele, i cipele vaših ukućana, sklonjene su od pogleda. Imate sve kutije i cipele spremate u njih. nakon svakog nošenja čistite cipele.

Polica za knjige

Foto: screenshot/facebook

Sve knjige složene su po abecednom redu, nema prašine i zabranjeno je diranje svim ukućanima.

Dječja soba bez igračaka

Foto: screenshot/facebook

Dječja soba izgleda poput trgovine, igračke su skrivene od pogleda ili su izložene na polici. Podovi su uredni tako da se može jesti s njih. Da, pretjerujete!

Ulazna vrata bez mana

Foto: screenshot/facebook

Laštite li i lickate kvake, štokove, ne podnosite otiske prstiju, a nezamislivo vam je imati prljava vrata. Čim vidite neku nečistoću hvatate se krpice...

Radne površine su besprijekorne

Foto: screenshot/facebook

Nakon kuhanja, spremanja posuđa, kupovine...Odmah čistite, perete i uklanjate sve mrlje. Ne zamislivo vam je pustiti da se mrlje sasuše ili ih samo prebrisati kuhinjskim ubrusom.

Nov namještaj

Foto: screenshot/facebook

Čim vam se namještaj malo izliže, ošteti ili zaključite da više ne izgleda dovoljno lijepo, mijenjate ga novim komadom namještaja.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije