divljanje cijena

U Zagrebu za 400 eura možete unajmiti garosonijeru, suteren ili mali stan u rubnim dijelovima grada

stanovi za kratkoročni najam
Privatni album
24.08.2023.
u 07:24

U svjetlu divljanja cijena nekretnina u prodajnom sektoru, rastu i cijene najma. Stoga smo odlučili istražiti što se u Zagrebu može naći za najam

Skori dolazak jeseni u Zagrebu znači navalu na stanove za najam, što zbog studenata koji dolaze na studij u Zagreb, što zbog radne snage koja dolazi iz svih dijelova Hrvatske, ali i svijeta, u metropolu. U svjetlu divljanja cijena nekretnina u prodajnom sektoru, rastu i cijene najma. Stoga smo odlučili istražiti što se u Zagrebu može naći po mjesečnoj cijeni od 400 eura.

Stan u Trnju (400 eura)

Foto: Njuškalo

Jednosobni stan od 30 kvadrata u ulici Petra Grgeca u Trnju. Stan se sastoji od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, kupaonice.
Nalazi se na prvom katu  u zgradi od ukupno 6 stanova. Klimatiziran te potpuno namješten i adptiran.

Stan na Trešnjevci (400 eura)

Foto: Njuškalo

Stan se nalazi u suterenu obiteljske kuće na Trešnjevci u Pazinskoj ulici. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, kupaonice s tuš kabinom i jedne sobe od cca 19 m2 koja služi kao dnevni boravak i spavaća soba. Kuhinja je namještena perilicom posuđa, novom perilicom+sušilicom (all in one), pećnicom i mikrovalnom. U sobi je ormar, kutna garnitura na razvlačenje, TV i pisaći stol.

Stan u Sigetu (399 eura)

Foto: Njuškalo

Iznajmljuje se garsonijera u Sigetu površine 25m2 u blizini svih bitnih sadržaja. Nalazi se na III.katu stambene zgrade s dva lifta. Dozvoljeni su manji kućni ljubimci.

Stan u Gornjoj Dubravi (400 eura)

Foto: Njuškalo

Stan za najam nalazi se na Branovečini – naselje Trnovčica, u Gornjoj Dubravi, Zagreb. Stan se nalazi na drugom katu dvokatnice. Površina stana je 33,81 m² + jedno vanjsko parkirno mjesto.
 

Stan u Dugavama (400 eura)

Foto: Njuškalo

Manji dvosobni stan od 37m2, sastoji se od spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kupaonice te hodnika. 2 kat, lift u zgradi, centralno grijanje, stan je renoviran i namješten, male režije. Ima puno prirodnog svijetla i pogled na zelenilo. Parking oko zgrade je besplatan, preko puta su stanice za buseve 109, 220.

Ključne riječi

Komentara 1

GE
geler203
09:43 24.08.2023.

Savršeno za one s minimalcem i obitelji. Koliko vidim ima tu još mogućnosti za povećanje cijena jer pod mostovima nema nikoga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije