Važno je tko te štiti

Luxal aqua - lak boja za drvo i metal

Luxal aqua - lak boja za drvo i metal
Dom i vrt
15.07.2013.
u 17:42

Luxal aqua je proizvod s kojim dobivate više – kvalitetu, zaštitu i ekološku prihvatljivost

Proizvodi iz linije Luxal aqua su visokokvalitetni vodorazrjedivi premazi koji osiguravaju vrhunsku zaštitu metalnih i drvenih površina. Razrjeđuju se isključivo vodom, te predstavljaju zdravlju prihvatljiviju i ekološku alternativu klasičnim otapalnim sustavima. Luxal aqua proizvodi jednostavni su za upotrebu, mogu se nanositi kistom, valjkom ili štrcanjem, te su pogodni za sve 'uradi sam' pothvate.

Luxal aqua je proizvod s kojim dobivate više – kvalitetu, zaštitu i ekološku prihvatljivost.

Luxal aqua je univerzalna vodorazrjediva pokrivna lak boja za vanjsku i unutarnju zaštitu metala i drva (ograde, vrata, prozori...). Može se nijansirati prema ton kartama u Chromomix ponudi, izvrsne je pokrivnosti i bez neugodnog mirisa. Ako se upustite u obnovu dječjeg igrališta, Luxal aqua će štititi i ukrasiti svo drvo i metal koji se tamo nalaze, a bez posljedica za zdravlje vaše djece. Nakon napornog radnog dana odmorite, sjednite na omiljenu klupu. Gledajući bezbrižne mališane u šareno obojenom dječjem svijetu probudite ono zaigrano dijete u Vama. Možda biste se mogli i spustiti na crvenom toboganu...

>>Više na: http://www.chromos-bil.hr/index.php/proizvodi/proizvodi-za-interijer/item/luxal-aqua

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije