veliko istraživanje

Koji su najveći problemi života u višestambenim zgradama? Ispunite anketu

zgrada
Goran Kovačić/Pixsell
02.10.2023.
u 12:42

Posljednji podaci i analize za 2022. godinu pokazuju da je promet nekretninama iznosio 8,5 milijardi eura, što je nevjerojatnih 13 posto bruto domaćeg proizvoda (BDP-a) te godine

Kao informativno-savjetodavno-edukativni servis, ZGRADOnačelnik.hr želi čuti mišljenja svih onih koji žive u višestambenoj zgradi. Naime, nekretnine su Hrvatima iznimno važne. Više od 85 posto svih nekretnina u vlasništvu je građana, zbog čega smo u samom vrhu Europe.

Nadalje, posljednji podaci i analize za 2022. godinu pokazuju da je promet nekretninama iznosio  8,5 milijardi eura, što je nevjerojatnih 13 posto bruto domaćeg proizvoda (BDP-a) te godine.

Foto: pixabay

Međutim, nekretnine u Hrvatskoj ne održavaju se na adekvatan način. Zato je ZGRADOnačelnik.hr pokrenuo online anketu kojom želi osjetiti puls stanara u Hrvatskoj, čuti koliko su (ne)zadovoljni životom u zgradi. I saznati koji su gorući problemi u zgradama.

Jesu li suvlasnici (vlasnik = vlasnik stana,  suvlasnik = vlasnik stana i suvlasnik u zgradi) inertni i nezainteresirani, predstavnici suvlasnika siledžije, upravitelji kradljivci, zaštićeni najmoprimci samo oni koji žive na teret građana, a podstanari oni koji si ni ne mogu priuštiti stan pa zašto da ih se uopće išta pita, pokušat će se saznati iz ove ankete.

Foto: pixabay

Suvlasnike diljem Hrvatske mole da ispune anketu u kojoj ih, između ostaloga, pitaju:

Koji je najveći problem u/na zgradi

Čime su najviše zadovoljni u zgradi u kojoj žive

Koje su radove do sada napravili u zgradi

Koje radove bi morali napraviti

Jesu li zadovoljni s predstavnikom suvlasnika i upraviteljem

Rezultati ankete poslužit će i kao smjer svim dionicima u i oko zgrade kako bi znali kojim smjerom zgrade trebaju krenuti.

Zgrade se moraju obnoviti! Točka! – izjava je s posljednjeg okruglog stola koji je organizirao ZGRADOnačelnik.hr. To je smjer kojim moramo krenuti, a ova anketa pomoći će svima koji se bave zgradama da taj smjer bude što brži i jednostavniji.

Saznajmo kakvo je stanje u višestambenim zgradama Hrvatske i kakvo (ne)zadovoljstvo životom u tim zgradama prevladava!

 

Komentara 2

TR
tratincica68
15:47 02.10.2023.

Pricuva.treba je ukinit.lopovi zive od naroda.

MA
Maslac
08:24 06.10.2023.

Problem u stambenim zgradama je : dolaze firme navodno nesta naprave, posalju racun a stanari placaju. Ovi sta nam vode obracune samo placaju bez pitanja sta se je bilo pokvarilo. Mi imamo domara koji na sutke angazuje takve firme i vjerovatno dobije koju stoju u djep a isto i ti iz firme sta nam vodi kucnu kasu.pozdrav iz Münchena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije