Dressing room

Zagreb je dobio još jednu modnu oazu

Zagreb je dobio još jednu modnu oazu
Dom i vrt
06.10.2013.
u 20:55

Dressing room oduševljava modom, ali i interijerom

Pri uređenju prostora kojima je svrha "prezentirati" modu važno je zadovoljiti nekoliko kriterija. Dakako, na prvom je mjestu funkcionalnost, ali ne smije se zanemariti estetiku i udobnost jer cilj je da se kupci u dućanu osjećaju dobro. Tu je jedan od najbitnijih faktora rasvjeta, posebice u kabinama za presvlačenje. O svemu tome računa su vodili vlasnici nedavno otvorenog zagrebačkog mulitibrend koncept storea Dressing room. Butik koji se nalazi u središtu grada prostire se na dvije etaže, a dojam prostranosti dobiven je pažljivim kombiniranjem boja, već spomenute rasvjete i staklenih ploha.

Inače, u ovom butiku mogu se pronaći svjetski poznati vrhunski brendovi poput Michalskyja, trenutačno najutjecajnijeg njemačkog modnog dizajnera čiji printovi iz svake kolekcije nastaju u suradnji s najpoznatijim umjetnicima današnjice, a na čijim modnim revijama pjevaju zvijezde poput Lady Gage, Spandau Balleta i drugih. Tu je i Blugirl, pret-a-porter brend koji predstavlja liniju Blumarine prepoznatljivu po romantičnoj eleganciji.

Elisabetta Franchi jedno je od najbrže rastućih imena svjetske modne scene, a traperice Henry & Belle nezaobilazne su kod svih hollywoodskih celebrityja. Dawn Levy poznati je newyorški outwear brand prepoznatljiv po svojim ženstvenim kolekcijama. Dressing room zamišljen je ne samo kao dućan u kojem ćete nabaviti najnoviju odjeću nego i kao mjesto na kojem ćete se opustiti, pročitati najdraže časopise i na nekom od videozidova gledati što dizajneri pripremaju u nadolazećim sezonama.

NE PROPUSTITE: Ovaj dućan u centru Zagreba neće vas ostaviti ravnodušnima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije