Na Korčuli

Vila čiji bazen će vas oboriti s nogu - garantirano!

20.02.2020.
u 14:45

Pločice s fluorescentnim kvadratićima koji kumuliraju pa ispuštaju svjetlost noću stvaraju iznimno romantičan ugođaj

Ako nikad niste to doživjeli, vjerojatno maštate o tome da se iz kreveta bacite u more. Ako ste pak doživjeli, to vam je vjerojatno jedna od najboljih uspomena s ljetovanja. A upravo takav, blizak kontakt s morem, od kojeg je udaljena svega dva metra, pruža ova nova velebna vila na otoku Korčuli.

Luksuzna Villa Palma savršen je odabir za sve one koji žele uživati u potpunoj relaksaciji i hedonizmu. Villa Palma smjestila se u ne tako razvikanom mjestu Naplovcu na otoku Korčuli te svojim gostima nudi priliku da pobjegnu od svakodnevnih obaveza. Fantastična lokacija ove vile nudi svojim gostima nesmetan pogled na kristalno Jadransko more i bujno mediteransko zelenilo.

Vila je udaljena samo dva metra od prekrasnog mora, nudeći svojim gostima priliku da istraže divne plaže otoka Korčule. 
– Otok je bogat vinogradima, maslinicima, malim zaselcima i veličanstvenim starim gradom. Šesti je najveći jadranski otok, dug gotovo 47 km. Istovremeno bogata pješčanim i kamenim plažama, Korčula je savršen odabir za sve ljubitelje prirode! – objašnjavaju iz agencije Croatia Luxuryrent dodajući kako ova vila pažnju privlači brojnim adutima.


– Vila se sastoji od četiri spavaće sobe opremljene bračnim krevetima. Sobe su prostrane, okupane suncem i nude svojim gostima prekrasan pogled na Jadransko more. Vila može udobno smjestiti osam osoba te dodatno bebu ili manje dijete. No, naravno, to nije sve od komfora koji pruža ova raskošna vila. U njoj se nalaze i četiri kupaonice. 
Budući da je riječ o kaskadnoj gradnji, kuća je podijeljena u tematske cjeline.

Zvijezda kuće svakako je donja etaža koja je kao stvorena za uživanje. Sastoji se od moderno dizajnirane kuhinje, blagovaonice i udobnog dnevnog boravka. Interijer ovog velikog open spacea uređen je moderno i luksuzno pružajući svakome tko se u njemu nađe osjećaj potpunog komfora. No tu nije kraj iznenađenjima.

Nakon što vas je s nogu oborio senzacionalan pogled, velika količina dnevne svjetlosti koja dopire u kuću zahvaljujući velikim staklenim stijenama te kuhinja koja ispunjava sve želje (jedino ne kuha sama), Villa Palma svojim gostima nudi i unutarnji jacuzzi kao dodatni bonus za opuštanje.

Vanjski prostor je pak priča za sebe – opremljen je roštiljem i stolom za objedovanje te predstavlja savršen prostor za pripremanje svježih jela.

Vila ima i prekrasan bazen (10x4) okružen sunčalištem s ležaljkama. Luksuzni bazen najvažnija je značajka ovog prostora jer gostima nudi nesmetan pogled na Jadransko more. Kako je riječ o infinity bazenu, kupači stječu dojam da se bazen u kojem plivaju prelijeva u more.

Sad kad smo ispucali glavne adute, vrijeme je za one skrivene koji su itekako bitni za ukupan dojam koji ovaj kuća ostavlja. Svi materijali korišteni pri gradnji su vrhunski. Pazilo se da se kuća uklopi u postojeći okoliš, stoga je obložena kamenom, kao i terasa i sunčalište uz bazen, a ne nedostaje ni autohtonog zelenila.

Linije su jednostavne, kućom dominiraju velike staklene stijene koje osiguravaju pritok dnevnog svjetla tijekom cijelog dana stapajući na taj način unutarnji i vanjski prostor u jednu cjelinu. Svijetli parket još više povećava dojam prostranosti ove raskošne vile, a jednostavan namještaj modernih linija dodatno potencira i naglašava ekskluzivnost prostora.

Blagovaonica također slijedi istu filozofiju jednostavnog uređenja s istaknutim komadima namještaja koji prostoru, uz raskošnu rasvjetu, daju karakter. Spavaće sobe također su raskošno uređene, opremljene king size krevetima i walk in ormarima te pripadajućim kupaonicama.

Ukratko, kada govorimo o modernom, luksuznom stanovanju, ova kuća mogla bi se prezentirati kao ogledni primjerak. Lišena pretjerivanja, vrlo jednostavnog, a istovremeno efektnog interijera i eksterijera, jednostavno izaziva uzdahe kod svih koji je vide.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije