O'brok

U rodnoj kući Augusta Šenoe skriva se prava gastropriča i sjajan interijer

03.02.2020.
u 07:00

Interijer je elegantan, odmjeren, suvremen interijer koji potpisuje arhitekt Ante Madunić. Ideja je bila da prostor bude dovoljno velik, a opet dovoljno intiman za druženja i opuštanje od ranog jutra do kasnih večernjih sati

Prije nešto više od godinu dana, restoran O’brok upisao se na zagrebačku gastronomsku kartu, a sad je dobio i svoju ekstenziju – O’brok bar! On se smjestio tik u restoran, na adresi Vlaška 43, a bar i restoran (Langov trg 6) dijeli predivna skrivena terasa u samom srcu metropole s nezaboravnim pogledom na katedralu u dvorištu rodne kuće Augusta Šenoe.

O’brok bar odlikuje elegantan, odmjeren, suvremen interijer koji potpisuje arhitekt Ante Madunić. Ideja je bila da prostor bude dovoljno velik, a opet dovoljno intiman za druženja i opuštanje od ranog jutra do kasnih večernjih sati. Upravo zato O’brok bar u svojoj ponudi nudi veliki izbor doručaka poput muffina s povrćem, sirom ili šunkom, domaćih kiflica, svježeg sira i vrhnja te toast-sendviča s domaćom kuhanom šunkom, razne kolače i svježe cijeđene sokove koje ćete u kombinaciji s kavom platiti vrlo povoljno.

Doručkovati možete od 7 do 11 sati kad se otvara restoran u kojem svaki dan, uz standardni jelovnik, možete kušati najbolje od domaće, potpuno svježe gastronomije. O’brok bar idealno je mjesto za kavu nakon ručka ili pak aperitiv prije ili što god i kad god poželite jer zaista nudi za svakoga ponešto. O’brok bar je otmjen, pristupačan i opušten. Tu ćete kušati najfiniju kavu u gradu, ali i široku paletu domaćih i stranih vina, pjenušaca, šampanjaca, ginova, rumova…

Svakako, O’brok bar valja uvrstiti na svoju „to do“ listu, a jednom kad ga posjetite, sigurno će postati vaša stalna adresa za intiman prostor s pričom u samom srcu Zagreba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije