arhitektura

Zgrada godine LocHal knjiznica u Nizozemskoj

28.01.2020.
u 06:00

Svjetski festival arhitekture 2019, čiji je osnivač i sponzor Grohe, održan je u Amsterdamu, a posjetilo ga je i više tisuća zaljubljenika u arhitekturu i dizajn

 Na ovogodišnjem Svjetskom festivalu arhitekture nagrada za zgradu godine u svijetu pripala je LocHal knjižnici u Nizozemskoj koju su dizajnirali vodeći arhitekti studija Braaksma & Roos Architectenbureau i Inside Outside.

Svjetski festival arhitekture 2019, čiji je osnivač i sponzor Grohe, održan je u Amsterdamu, a posjetilo ga je i više tisuća zaljubljenika u arhitekturu i dizajn. GROHE je ovogodišnje sudjelovanje na Festivalu upotpunio i sudjelovanjem u nominacijama za nagradu zgrade godine u svijetu. “Mogućnost da pridonesemo nominacijama velika nam je inspiracija i čast. Sretni smo što vidimo da arhitektonska djela diljem svijeta dobivaju priznanja kakva zaslužuju,” rekao je Stefana Schmieda, potpredsjednika za GROHE globalne projekte.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije