MOĆ DETALJA

U ritmu ljeta: izaberite detalje za dom u boji lavande

boja lavande
Foto: Thinkstock
26.06.2020.
u 11:57

Ljeto je pravi trenutak da svoj interijer obnovite sitnicama u ljubičastim tonovima i donesete dašak Mediterana u njega

Kada bi vam netko prilikom uređenja spomenuo ljubičastu boju u interijeru, možda vam se prijedlog i ne bi svidio. No, kada bi vas podsjetio na Mediteran, prozračnost, ljeto i lavandu, onda biste zasigurno dali šansu ovoj boji i razmislili o njoj.

Glavne predrasude vezane uz ovu boju jesu da je to 'ženska' boja za ženske ili mladalačke interijere, preosjetljiva, odviše nježna ili pak uočljiva i dominantna... no ništa od toga zapravo nije točno. Ljubičasta će se vrlo dobro snaći u svakom interijeru, bio on rustikalan, moderan, u skandinavskom ili pak retro stilu... Svi ovi načini uređenja vrlo dobro podnose ljubičastu, ne samo u detaljima, nego i u osnovnim komadima - kuhinjskim elementima, stolcima, naslonjačima, krevetima, boji zida, tepisima, garniturama za sjedenje, ormarima, policama.

Potrebno je samo malo kreativnosti, umješnosti i smisla za umjerenost. U tome da uzemte u obzir ljubičastu i osvježite i oplemenite svoj interijere njome, pomažemo vam s nekoliko prijedloga iz naših trgovina. S komadima u tonovima lavande uvjerit ćete se koliko ovaj boja 'podiže' prostor i djeluje opuštajuće.

Foto: Promo fotografije
Metalna kantica dimenzija 24,5x12,5 cm može biti samo dekoracija, ali će izvrsno poslužiti i kao tegla za cvijeće (Emmezeta, 29,99 kn)

 

Foto: Promo fotografije
Deka dimenzija 140x200 cm oduševit će vas svojom lakoćom, mekoćom i podatnošću (Jysk, 80 kn)

 

Foto: Promo fotografije
Guzzinijevu Wave čašu za četkice možete upotrijebiti i za držanje šminke u kupaonici - olovki, četkica i ruževa ili kao čašu za vodu ili sok (Home Sweet Home, 59,90 kn)

 

Foto: Promo fotografije
Keramičke posudice idealne za birane kulinarske delicije - souflee, nabujke, creme brullee, namaze.... (Bella Forma, 86 kn)

 

Foto: Promo fotografije

Atraktivan i trendi set zidnih polica od mat iverala dostupan je i u drugim bojama (Lesnina, 149 kn)

 

Foto: Promo fotografije
Posteljina od satenskog pamučnog/liocelnog vlakna dimenzija 200x200 vrlo je mekana i ugodna za spavanje (Ikea, 199 kn)

Foto: Promo fotografije
Metalni svijećnjak stvorit će romantični ugođaj i posebnu atmosferu u vašem domu (Harvey Norman 29 kn)

 

Foto: Promo fotografije
Zarini plišani jastuci dolaze u raznim bojama i oblicima, i lako će se uklopiti u svaki interijer (Zara Home, 33 kn)

 

Tragate li za insiracijom pratite nas i na Instagramu!

Komentara 1

FI
fidoaag
03:40 27.06.2020.

Ovo je najbolji posao koji Google sada plaćA. Prvog mjeseca primio sam 29736 dolara za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam ponio kući najmanje 7835 do 9454 dolara tjedno. ----➤➤➤➤➤➤➤   cutt.ly/NyvKMnJ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije