makeover doma

Prvi pogled u jesenske trendove: Evo kako bi trebala izgledati spavaća soba

H&M Home
14.08.2021.
u 07:00

Naglasak je i dalje na prirodnim materijalima, ali boje su zagasitije, a detalji hrabriji

Iako smo kalendarski, a i temperaturama u ljetu, vodeći brendovi za opremanje doma već su počeli predstavljati jesenske kolekcije. H&M Home predstavio je tako novitete za spavaću sobu.

Foto: H&M Home

Iz priloženog možemo zaključiti da će boje biti nešto zagasitije od neutralnih nijansi, da je naglasak stavljen na detalje, primjerice posteljina s decentnim mašnicama, te rasvjetu koja u spavaćoj sobi za cilj ima stvoriti ugodnu atmosferu.

Foto: H&M Home

Materijali su i dalje prirodni, ratan je i dalje hit, čak se našao i na uzglavljima kreveta, a puno je pažnje posvećeno sitnom namještaju poput noćnih ormarića, taburea i klupa koje se odlično, posebno one tapecirane, uklapaju u spavaću sobu. Kako dizajneri H&M Homea vide jesen u spavaćoj sobi pogledajte u nastavku.

Foto: H&M Home

Foto: H&M Home

Foto: H&M Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije