novi living

Pogledajte kako stan koji je nagrizao potres izgleda nakon velike adaptacije

Slavko Midžor/PIXSELL
04.11.2022.
u 06:00

Kuhamo sezonski, s vrganijma i kestenima, a svoje recepte s nama je podijelio chef zagrebačkog botanista. Ako već odbrojavate do Božića jako će vas razveseliti pregled božićnih noviteta koji su pristigli u domaće trgovine

Sutra, prve subote u studenom, na kioscima vas, uz Večernji list, čeka novo izdanje magazina Living. Ovaj predbožićni broj svakako neka vam se nađe pod rukom, posebno ako volite, i u njima pronalazite inspiraciju, adaptacije jer u ovom broju imamo čak dvije.

Mali stan u centru Zagreba koji je prvo nagrizlo vrijeme, a potom i potres, mnogi bi prekrižili, ali dizajnerica Ankica Juričević u njemu je vidjela potencijal i nakon mjeseci temeljite adaptacije stvorila divan dom.

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Mlada dizajnerica interijera Ivana Đerek uhvatila se pak adaptacije stana u Ilici i uspjela je, u šest mjesesci, stvoriti vlasnicima pravo obiteljsko gnijezdo. Dovoljno je da vidite kuhinju i u ovaj stan zaljubit ćete se na prvu.

Ako aktivno vrtlarite razveselit će vas naš vodič kroz pravilno malčiranje u kojem, među ostalim, otkrivamo koje biljke vole koju vrstu malča.

Foto: Biomedia

Kuhamo sezonski, s vrganijma i kestenima, a svoje recepte s nama je podijelio chef zagrebačkog botanista. Ako već odbrojavate do Božića jako će vas razveseliti pregled božićnih noviteta koji su pristigli u domaće trgovine.

U editorijalu smo pak stvorili savršen jesenski dan u kojem je uživanje i ugađanje samima sebi i prvom planu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije