NIJE TEŠKO

Uradi sam: dajte si truda i obnovite svoju staru kadu

popravak kade
Foto: Thinkstock
1/2
10.01.2018.
u 07:52

Promjena kade u kupaonici znači gotovo uvijek veliki trošak, jer često uz kadu treba promijeniti i instalacije i barem dio keramičkih pločica. Stoga, ako je samo kada problem, probajte stvar spasiti sa obnovom

Sam proces obnavljanja emajlirane kade je brz i posao nije prekompliciran. važno je samo pronaći dobrog majstora. Ako se na taj posao odlučite sami, strogo se držite uputa proizvođača, a opća pravila nalažu da kadu prvo dobro operete i osušite.

Ljepljivom trakom zaštite sve oko kade kako bi kasnije imali manje čišćenja. Idući korak je brušenje brusnim papirom. Svu prašinu nakon brušenja temeljito očistite usisavačem.

Foto: pixabay

Nakon toga nasesite dvokomponetni emajl što je ravnomjernije moguće. Najbitnije je da sve bude dobro pokriveno. Ostavite da se suši 24 sata. Oprez! Ukoliko emajl boja nije dobro nanešena, kada će biti gruba i neravna i sasvim sigurno uskoro će se početi ljuštiti boja.

>>VIDEO Napravite sami namještaj od paleta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije