povoljniji od drugih

Našli smo dvosobni stan na Jarunu za 100 tisuća eura, ima i parkirno mjesto

Njuškalo.hr
10.04.2024.
u 12:24

Najtraženiji su manji stanovi, a u ponudi pak ima najviše velikih stanova koji dosežu astronomske cifre. Na njuškalu smo pronašli pet stanova na Jarunu koji se čine kao dobar omjer cijene i kvalitete s obzirom na trenutno stanje na tržištu

Već godinama je na listi najpoželjnijih kvartova i Jarun. I to ne samo novogradnja uz jezero već i stanovi u starijim zgradama. Najtraženiji su manji stanovi, a u ponudi pak ima najviše velikih stanova koji dosežu astronomske cifre. Na njuškalu smo pronašli pet stanova na Jarunu koji se čine kao dobar omjer cijene i kvalitete s obzirom na trenutno stanje na tržištu.

Dvodoban stan, 42 kvadrata, 130.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se dvosoban stan otvorenog koncepta na atraktivnoj lokaciji u neposrednoj blizini Jarunskog jezera. Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje sa blagovaonom, kupaonice i galerije tj. spavaće sobe. Stan se nalazi u prizemlju sa odvojenim ulazom te ima malo ograđeno dvorište na korištenje. Grijanje je na struju, ali se može priključiti i na toplanu jer ima priključak u stanu. Parking je besplatan ispred zgrade.

Trosoban stan, 72 kvadrata, 215.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se trosoban stan na zadnjem katu zgrade od ukupno četiri kata. Zgrada nema lift. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, posebnog wc-a, kupaonice, dvije spavaće sobe, kuhinje, dnevnog boravka i balkona. Uz stan ide i spremište. Grijanje toplana.
Orijentacija sjever-istok. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini tramvaja busa, tržnice, trgovina i ostalih sadržaja.
Vlasništvo uredno.

Trosoban stan, 76 kvadrata, 220.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se trosoban stan stambene površine 76 m2 u visokom prizemlju zgrade bez lifta. Zgrada je izgrađena 1990. godine, ima ukupno pet katova. Stan se sastoji od dnevnog boravka s blagovaonicom, kuhinje, dvije spavaće sobe, kupaonice, WC-a, radnog dijela te dva hodnika. Grijanje u stanu je na gradsku toplanu. Uz stan je moguća kupnja garaže u iznosu od 25.000 eura. Lokacija je idealna za obiteljski život, u neposrednoj blizini nalazi se jezero Jarun, ŠRC Mladost, vrtić, škola, sportski sadržaji, trgovine, park i javni prijevoz.

Četverosobni stan, 80 kvadrata, 190.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Stan se sastoji od ulaznog prostora, 3 velike spavaće sobe, kuhinje sa blagovaonicom, manje spavaće sobe, kupaonice i balkona. Stan je etažiran i sva brojila za režije su odvojena. Zanimljiva nekretnina za obitelj koja je u potrazi za komfornijim prostorom.
Svi potrebiti sadržaji za lagodan život su u blizini. Vrtići, osnovna škola, jarunska tržnica, javni prijevoz i ostalo. Mogućnost zamjene i za nekretninu u okolici Zagreba.

Dvosoban stan, 65 kvadrata, 100.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se stan od 65,28m2 s vanjskim parkirnim mjestom. Stan se nalazi u podrumu i sastoji se od sobe, kupaonice, spremišta, ostave i dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, kojem pripada vanjsko parkirališno mjesto površine 12,10 m2. Mikrolokacija je odlična sa svim sadržajima potrebnim za život u neposrednoj blizini. Vlasništvo uredno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije