potraga za domom

Tragate za stanom na Črnomercu? Prodaje se dizajnerski stan s vrtom u Vinogradskoj, cijena prava sitnica

Njuškalo.hr
03.04.2024.
u 10:40

Cijene variraju ovisno o samoj poziciji nekretnine, ali možemo reći da ne ne odskaču od prosjeka. Na njuškalu smo pronašli nekretnine različitih cjenovnih razreda i različitih stupnjeva uređenja

Zapadni dio grada Zagreba, preciznije Črnomerec, mnogima je, zbog odlične prometne povezanosti i blizine centra grada, na listi želja kad govorimo o kupnji nekretnine. Cijene variraju ovisno o samoj poziciji nekretnine, ali možemo reći da ne ne odskaču od prosjeka. Na njuškalu smo pronašli nekretnine različitih cjenovnih razreda i različitih stupnjeva uređenja.

Vrhovec,108 kvadrata, 269.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Trosoban stan blizu Vinogradske bolnice površine 108,33m2 na 1. katu male zgrade sagrađene 1978. godine. Prozračan stan sastoji se od prostranog hodnika, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe i kupaonice. Osim toga, iz dnevnog boravka i jedne spavaće sobe izlazi se na loggiu s divnim pogledom na grad, dok se iz kuhinje i druge spavaće sobe izlazi na veliku natkrivenu terasu stvarne površine 26,85 m2. U sklopu terase, odmah pored kuhinje je i zatvorena ostava, što je vrlo praktično. Stan je adaptiran 2024. godine te je vrlo održavan i spreman za useljenje. Prodaje se namješten, odnosno u viđenom stanju. Obzirom da je u cijelom stanu jedan nosivi zid, postoji ogroman potencijal za adaptaciju i uređenje prostora te promjenu tlocrta. Zgrada je originalno bila kuća na tri etaže, no vremenom je prenamijenjena u zgradu s tri stana, svaki ima odvojen ulaz te je u zgradi široko stubište. Parking je javni besplatni ispred zgrade, a postoji opcija izgradnje garaže u dvorištu zgrade.

Ilica, 90 kvadrata, 210.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Troiposobni stan na 2. katu zgrade nedaleko ulice Nad lipom. Sastoji se od prostranog ulaznog hodnika u L, na desno dvije sobe okrenute na uličnu stranu sa otvorenim pogledom prema Sljemenu. Lijevo od ulaza je još jedna prostrana soba, kupaonica, odvojeni WC, kuhinja i djevojačka soba sa izlazom na balkon i ostava. U podrumu je pripadajuća ostava. Stan je potrebno urediti. Zgrada ima zelenu naljepnicu. Svijetao, prostrani stan u blizini svih sadržaja, tramvajska stanica ispred zgrade.

Vinogradska, 120 kvadrata, 416.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Dizajnerski dvoetažni uređen stan površine120 m2 u prizemlj kuće iz 1930. godine, sa svega tri stambene jedinice. Na prvoj etaži sastoji se od dnevnog boravka integriranog s otvorenom kuhinjom i blagovaonicom, spavaće sobe, WC, te terase s divnim pogledom na zelenilo.

Zapadni kolodvor, 22 kvadrata, 55.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

U blizini Zapadnog kolodvora, u Slovenskoj ulici, prodaje se jednosoban stan od 22 kvadrata u suterenu zgrade. Izvrsna lokacija, blizina centra, Ilice, Zapadnog kolodvora, trga Franje Tuđmana. Svi potrebni sadržaji u blizini, trgovine, ugostiteljski objekti, park Keglić, fitness centar, KBC Sestre milosrdnice, KB Sveti duh.  Stan se sastoji od hodnika, kupaone s wc-om, boravka s kuhinjom i odvojene spavaće sobe.

Črnomerec, 47 kvadrata, 159.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Dvosoban stan na 2. katu zgrade od 4 kata. Zbog svoje dvostrane orijentacije izrazito je svijetao. U stanu postavljen klima uređaj, protuprovalna vrata, nova stolarija. Preinakom kuhinje moguće je dobiti dodatnu spavaću sobu. Stanu pripada spremište u podrumu. Kvalitetna zgrada, bez oštećenja u potresu. Odlično pozicioniran, u blizini tramvajske stanice, škole, vrtića, fakulteta, trgovine, te drugih bitnih sadržaja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije