odličan izbor

Četiri fotelje koje će ove sezone žariti i paliti u interijerima, posebno onim manje kvadrature

Zara Home
11.03.2024.
u 10:55

Svaka od ovih fotelja odličan je izbor za moderne prostore, a zbog manjih dimenzija odličan su izbor i za manje stanove. Pri njihovoj izradi korišteni su prirodni materijali, a neki od modela dolaze u više boja, ovisno o drvetu koje je korišteno kao baza

Odabrati fotelju koja će se uklopiti u interijer može biti prilično zahtjevno. Moderne fotelje uglavnom imaju visok naslon, rukonaslone i manju veličinu kako bi stale i u manje stanove. Ako volite klasiku, kupite udobnu klasičnu fotelju, ali očekujte da će se bolje isticati u većem prostoru. Retro interijer je u modi i u njemu ne smije nedostajati retro fotelja. Obično ima suptilnu drvenu ili metalnu konstrukciju i presvlaku upečatljive boje ili uzorka.

Foto: Zara Home

Za egzotičan interijer prikladna je fotelja od ratanam no, njihova je ljepota često nauštrb udobnosti, pa ih prije kupnje isprobajte. Ako imate interijer u vintage stilu, odaberite, primjerice, fotelju s šavovima i bogatim ukrasima. Ali kako odabrati fotelju koja točno odgovara vašim potrebama?

Foto: Zara Home


Brend Zara Home u novoj proljetnoj kolekciji ima nekoliko fotelja čije cijene se kreću od 289 eura do 650 eura, a sve su već sad prilično popularne na društvenim mrežama.

Foto: Zara Home

Svaka od ovih fotelja odličan je izbor za moderne prostore, a zbog manjih dimenzija odličan su izbor i za manje stanove. Pri njihovoj izradi korišteni su prirodni materijali, a neki od modela dolaze u više boja, ovisno o drvetu koje je korišteno kao baza te o presvlaci koja se kreće od snježno bijele to svijetlo-smeđe.


Foto: Zara Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije