tržište luksuza

Trenutno najskuplji stan u Zagrebu proteže se na dvije etaže i prodaje se za osam milijuna eura

Njuškalo.hr
26.10.2023.
u 06:00

Najvišu cijenu postižu stanovi u centru grada u novogradnji, a najtraženije lokacije za kupce dubljeg džepa su Park Kneževa i Centar Cvjetni

Luksuzna roba uvijek ima kupce, a baš tako je i s luksuznim nekretninama. Kupaca ima, ali da bi postiglu traženu cijenu, koja često premašuje dva milijuna eura,  prodavači moraju nuditi nešto zaista posebno. Ovih pet stanova koje smo pronašli na njuškalu zaista su takvi - jako posebni.

Foto: Njuškalo.hr

Centar, Cvjetni trg, penthouse, 440 kvadrata, 8.000.000 eura
Luksuzno uređen predivan četverosoban dvoetažni penthouse ukupne površine 440 m2 NKP koji se proteže na šestom i sedmom katu zgrade sagrađene 2012. godine. Stan ima privatno dizalo.
Stan je kompletno dizajnerski uređen, opremljen namještajem najkvalitetnijih i svijetski poznatih brendova, nalazi se u samom srcu grada na jednoj od najelitnijih lokacija u novogradnji koja je izgrađena po najnovijim i najmodernijim standardima svijetske gradnje.
Doljnja etaža stana sastoji se od tri prostrane spavaće sobe, dvije garderobe, dvije kupaonice, wellnesa, zimskog vrta i predsoblja ukupne zatvorene površine 170,14m2, te od vrtova i terasa koji okružuju gotovo cijelu doljnju etažu te površinski iznose 125,93m2.
Gornja etaža stana sastoji se prostranog dnevnog boravka, velike kuhinje, saune, fitnessa, WC-a te garderobe zatvorene površine 160,66m2, te od predivnih terasa koje površinski iznose 41,61m2. Stanu pripadaju privatna garaža sa tri garažna mjesta te spremište i zapornica površine 82,56 m2 koja se nalazi unutar garaže centra Cvjetni te iz kojih privatni lift vodi direktno u sam stan.

Foto: Njuškalo.hr

Centar Cvjetni, 197 kvadrata, 2.000.000 eura

Na jednoj od elitnih i najpoželjnijih rezidencijalnih lokacija, u samom srcu grada Zagreba, smješten je vrhunski ekskluzivan stan u centru "Cvjetni".  Stan je na 3. katu, ima 197 kvadrata i dvije garaže.

Foto: Njuskalo.hr

Radnička, 490 kvadrata, 1.900.000 eura

Luksuzni moderni penthouse nalazi se u poslovnom dijelu grada, Radnička ulica, Trnje. Stan se nalazi na 5. katu stambene zgrade sa 2 lifta ( direktan ulaz iz garaže u stan). U blizini je osnovna škola, dječji vrtć, autobusni i željeznički kolodvor kao i svi potrebni sadržaji. Ssveukupno 490m2 tlocrtne površine; sastoji se od prostranog dnevnog boravka (90 m2) , blagovaonice (54 m2) iz koje se izlazi na terasu i na zimski vrt, kuhinje otvorenog tipa, master spavaonice sa kupaonicom koja ima hidromasažnu kadu, walk-in tuš, tursku saunu i walk in veliku garderobu, manje spavaće sobe sa kupaonicom koja ima walk-in tuš, hodnika, te gostinjskog wc-a i praonice rublja. Lift iz stana vodi direktno u garažu ( pripadajuća 3 parkirna mjesta) .


Foto: Njuškalo.hr

Zelengaj, 263 kvadrata, 1.800.000 eura

Zelengaj - jedna od najluksuznijih mikrolokacija u centru grada. Moderna, luksuzna urbana vila izgrađena na 3 etaže s 2 stana, sagrađena prema najvišim standardima. Stanove odlikuje najviši stupanj opreme i najsuvremenije tehnologije u pogledu instalacija i upravljanja istima. Stan ima površinu 263 kvadrata.

Foto: Njuškalo.hr

Park Kneževa, 227 kvadrata, 1.680.000 eura

Peterosoban stan na jednoj od najtraženijih lokacija u Zagrebu: Parku Kneževa. Stan nudi priliku za vrhunski životni stil i prostrani komfor s ukupnim obračunskim neto korisnim prostorom od 227m2, uključujući i dvostruku garažu površine 35m2. Ovaj stan je iznimno dojmljiv, razveden u tri etaže, čime se budućim vlasnicima pruža osjećaj prostranosti i privatnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije