moderna arhitektura

Luksuzna istarska vila s ogromnim bazenom i predivnim interijerom

Foto: Sky nekretnine
1/10
06.05.2024.
u 13:11

Vila je potpuno opremljena kvalitetnim materijalima. Nalazi se na odličnoj lokaciji, samo šest km od Vodnjana te 10 km od Fažane gdje se nalazi najbliža plaža

Luksuzna vila na odličnoj lokaciji, u mirnom istarskom selu Gajana jedna je od perjanica iz portfelja agencije Sky nekretnine. Ova vila prizemnica izgrađena je 2022. godine, a njezina površina iznosi 143 m2.

Foto: Sky nekretnine

Sastoji se od ulaznog hodnika, open-space dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, dvije spavaće sobe, saune, kupaonice, WC-a, spremišta te prostrane terase. Vila je smještena na parceli površine 820 m2, a u dvorištu se nalazi bazen površine 36 m2 te tri parkirna mjesta.

Foto: Sky nekretnine

Iz dnevnog boravka izlazi se na terasu s vanjskom kuhinjom i roštiljem te prostorom za odmaranje uz bazen. U sklopu vanjskog prostora nalazi se odvojeni WC i tuš.

Vila je potpuno opremljena kvalitetnim materijalima. Nalazi se na odličnoj lokaciji, samo šest km od Vodnjana te 10 km od Fažane gdje se nalazi najbliža plaža.

Foto: Sky nekretnine

Do Pule je potrebno svega 20-ak minuta vožnje. Kupac za navedenu nekretninu plaća agencijsku proviziju u iznosu 2% od kupoprodajne cijene + PDV. Za tu naknadu agencija odrađuje upis vlasništva i prebacivanje režija na kupca te svu pravnu dokumentaciju kupoprodaje.

Detaljnije pogledajte u galeriji:

1/10

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije