tržište nekretnina

Ako nemate novca za stan u centru grada, evo ponuda s periferije, našli smo par bisera

Njuškalo.hr
09.05.2024.
u 06:00

Uspoređujemo li cijene od prije nekoliko godina i danas, i tu se stanje bitno promijenilo - naviše naravno, ali i dalje je znatno povoljnije od stanova u središtu grada

S obzirom na visoke cijene kvadrata stanova, posebno u novogradnji, u Zagrebu, ne čudi da se najbolje prodaju stanovi na periferiji grada. Uspoređujemo li cijene od prije nekoliko godina i danas, i tu se stanje bitno promijenilo - naviše naravno, ali i dalje je znatno povoljnije od stanova u središtu grada. Na njuškalu smo pronašli pet stanova na koje se, ako ste u potrazi za domom, isplati baciti oko.

Kraljevečki Novaki, 80 kvadrata, 180.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se stan na 1. katu stambene zgrade u Kraljevečkim Novakima, Sesvete. Stan se sastoji od: Predsoblja, dnevnog boravka,  kuhinje, blagovaone, 2 spavaće sobe, kupaonice, 2 terase + vanjsko parkirno mjesto upisano u vlasnički list. Nalazi se na lijepoj i mirnoj lokaciji, okružen nižim objektima u novijem naselju. Stan se nalazi u blizini javnog prijevoza, vrtića, škole i svih potrebnih sadržaja. Stan je kompletno namješten prije 2 godine, te nema dodatnih ulaganja.

Ferenščica, 50 kvadrata, 164.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Stan površine 50 m2 nalazi se na 7. katu zgrade od 8 katova. Sastoji se od dnevnog boravka s izlazom na balkon, kuhinje s blagovaonom, spavaće sobe, kupaone i ulaznog predprostora. Pregradni zid između blagovaone i dnevnog boravka je moguće ukloniti te povezati prostor u "open space". Stanu pripada spremište u podrumu zgrade velicine cca. 2.5m2. Stan je uredno održavan, ugrađena je PVC stolarija u spavaću sobu i blagovaonu, klima uređaj, protuprovalna vrata. U stanu ostaje kompletan namještaj, uključujući kuhinjske aparate te klima uređaj ugrađen prije 2 godine. Grijanje je na toplanu, uz gradski plin u stanu koji se koristi za štednjak.

Vukomerec, 85 kvadrata, 176.000 eura

Foto: njuskalo.hr

Četverosoban stan u suterenu, vrlo svijetao, prozračan i prostran stan u od 85.00 m2 koji nudi ulazni prostor, konforan dnevni boravak, kuhinju i blagovanje odvojeno od dnevnog a opet u sklopu jedne prostorije, tri spavaće sobe, spremište te vanjsko parkirno mjesto gdje stanu dva automobila. Zgrada je završena i useljiva odmah. Odlični materijali i oprema. Vrlo niska energetska učinkovitost, A certifikat.

Ivanja Reka, 57 kvadrata, 90.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Stan u kući, površine 57m2, na prvom katu kuće. Stan se sastoji od: hodnika, kupaonice, kuhinje s blagavaonicom, dvije spavaće sobe i balkona. Stan je namješten i odmah useljiv.

Borongaj, 52 kvadrata, 112.000

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se 3 soban stan u razizemlju zgrade od tri kata. Stan je opremljen PVC stolarijom s komarnicima i roletama. Smješten je u blizini vrtića, škole, doma zdravlja, trgovine, tramvajske i željezničke stanice te drugih bitnih sadržaja.

1/10

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije