prodaja nekretnina

Divljanje cijena na Trešnjevci: Suteren od 35 kvadrata košta 87 tisuća eura, a za stančić od 29 kvadarta traže čak 110 tisuća

Njuškalo.hr
19.03.2024.
u 14:16

Trešenjevka je jedan od najpopularnijih zagrebačkih kvartova, a posebno su traženi mali stanovi, međutim, cijene nisu prijateljske, štoviše, više su od drugih sličnih nekretnina na nekim drugim gradskim lokacijama

Već i vrapci na grani znaju da se u Zagrebu najviše traže mali stanovi, kako za najam tako i za kupnju. Na njuškalu je izbor priličan, a ono što je primjetno svakako su cijene koje ne padaju. Na visinu cijene utječe i atraktivnost pojedinog gradskog kvarta, a u Zagrebu je među najpopularnijima svakako Trešnjevka, a tu su i Kvatrić, Medveščak, Jarun...

Trešnjevka, 35 kvadrata, 87.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se jednoiposoban stan površine 35 m2, na odličnoj lokaciji, u Ozaljskoj ulici na Trešnjevci. Smješten je u suterenu stambene zgrade od 4 kata. Stan se sastoji se od: kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, sobe, kupaonice, ulaza  i kuhinje. Stan je djelomično renoviran: postavljen laminat, keramika u kupaonici, nova perilica rublja. Grijanje je plinsko - peć. Izlaz na mali vrt na sjevernoj strani zgrade. Zgrada u potresu nije imala statičkih oštećenja. Vlasništvo je 1/1, tereta nema.

Trešnjevka, 44 kvadrata, 173.333 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se atraktivan dvosoban stan smješten u mirnoj i sigurnoj ulici na Trešnjevci površine 44 m2. Stan je udaljen nekoliko minuta hoda do Trešnjevačke tržnice i tramvajskog stajališta. Zgrada je nedavno prošla kompletnu obnovu, uključujući novu fasadu, nove dimnjake, kondenzacijske bojlere u svim stanovima, nova ulazna vrata, video portafone te nove sustave za ulazak u zgradu. Stan je svjecže okrečen, promijenjena je balkonska keramika, postavljene se nove prozorske i balkonske klupčice te nova sobna vrata.

Trešnjevka, 53 kvadrata, 220.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se dvosobni stan na Trešnjevci, površine 52,33 kvadrata, na drugom katu stambene zgrade sa liftom u mirnoj ulici. Stan se sastoji od ulaznog prostora, kuhinje, dnevnog boravka, spavaće sobe i balkona. Kuhinjski elementi i dva ugradbena ormara rađena su po mjeri. U stanu je plinsko etažno grijanje. Zgrada izgrađena 2008. Stan je vlasništvo fizićke osobe 1/1, bez tereta. Nekretnina se nalazi u blizini autobusne stanice 1 minutu. a blizina tramvajske stanice je 10 min. Blizina dječijeg parka 3 minute. 


Trešnjevka, 29 kvadrata, 110.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Jednosobni stan u blizini križanja Zagorske i Selske, stambene površine 29 m2. Nalazi se u starijoj, ali održavanoj zgradi na drugom katu te je orijentiran istok-zapad. Sastoji se od hodnika, kupaonice, spavaće sobe i open space dnevnog dijela s kuhinjom i blagovaonom. Stan je kompletno adaptiran 2022. te je prepun dnevne svjetlosti. Uz stan dolazi i garaža u dvorištu zgrade.

Trešnjevka, 35 kvadrata, 115.000 eura

Foto: Njuškalo.hr

Prodaje se stan u visokom prizemlju u stambeno-poslovnoj zgradi. Stan se sastoji od dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, spavaće sobe, kupaonice i wc-a. Stan ima na korištenje dva parkirna mjesta pod ključem ispred zgrade ili u dvorištu zgrade što je korisno za tu lokaciju. Tramvajska stanica je udaljena par minuta hoda.


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije