stilske vježbe

S ovim ne možete pogriješiti: Pet dnevnih boravaka koji će uvijek biti moderni i u trendu

BoConcept
19.03.2024.
u 06:00

Urediti dnevni boravak po mnogima je najtreži zadatak jer mora biti istovremeno funkcionalan i udoban, osim toga, više od bilo koje druge prostorije u domu pokazuje vaš stil i osobnost. Ako vam je cilj stvoriti dnevni prostor koji odolijeva testu vremena svakako proučite što kažu stručnjaci

Pri uređenju dnevne zone, ili popularno zvanog dnevnog boravka, najbitnije je prilagoditi namještaj prostoru kako se ne bi doimao prenatrpanim te paziti na boje. Neutralna paleta pokazala se kao odlična baza koju je lako nadopuniti detaljima po želji. Stručnjaci ističu pet stilova koji ne zastarijevaju i koji su uvijek in.

Neutralna baza

Neutralna paleta boja može unijeti moderan i elegantan dodir u dnevnu sobu stvarajući čistu i sofisticiranu atmosferu. U ovom looku vidimo kombinaciju sive, bež i zelene čime je stvorena minimalistička estetika, a istovremeno su, zbog dinamike uprostoru, uključene  prirodne teksture.

Foto: BoConcept

Moderna elegancija

Nadopunjena Madrid stolićem za kavu i Madrid pomoćnim stolićem, Bolzano ležaljka je središnja točka ove jednostavne, ali sofisticirane dnevne sobe. Stiliziran s elementima prirode kako bi unio osjećaj smirenosti, ovaj životni prostor je oličenje moderne elegancije.

Foto: BoConcept

Udobnost prije svega

Stvorite osjećaj udobnosti u svojoj dnevnoj sobi uz trend zakrivljenog namještaja. U ovom modernom izgledu dnevne sobe, stilisti za interijere stilizirali su kauč Bolzano sa stolicom Bolzano kako bi dizajnirali ugodno, ali učahureno okruženje koje vas potiče da se opustite.

Foto: BoConcept

Iskorišten prostor

Ovaj dnevni boravak primjer je funkcionalnosti. S Bergamo ležaljkom na razvlačenje, koja nudi prostor za pohranu i nesmetanu unutrašnjost, stilisti iz BoConcepta stvorili elegantan prostor za okupljanje.

Foto: BoConcept

Niski profil

Uz puno prirodnog svjetla kroz velika vrata i prozore, ova dnevna soba je i spokojna i primamljiva. Stiliziran namještajem niskog profila i upotpunjen dodirima prirode, savršeno je mjesto za odmor i pomlađivanje.

Foto: BoConcept

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije