ZA ZDRAVIJI INTERIJER

Riješite se napokon suvišne vlage u svome domu

air max ovlaživač zraka
Foto: Promo fotografija
1/2
06.11.2015.
u 12:37

Upoznajte Air Max, sakupljač vlage i osvježivač zraka s najnovijom naprednom Tab⁺ tehnologijom koji brže apsorbira vlagu i maksimalno suzbija kondenzaciju, vlagu i ustajale mirise

Dolaskom kiše i hladnijih dana problem vlage vraća se u mnoge domove, najčešće u prostorije kuhinje, spavaće sobe i kupaonice, gdje se kao posljedica kuhanja, tuširanja, zalijevanja biljaka, spavanja vodena para kondenzira.

Svatko tko se barem jednom u životu pokušao riješiti vlage u kući ili stanu zna da je to mukotrpan posao. Vlaga sa sobom nosi niz problema: privlači štetočine, oštećuje drvo, uzrokuje plijesan, neugodne i ustajale mirise te jača simptome bolesti kao što su astma i artritis.

Foto: Promo fotografija

Javi saveznik protiv suvišne i štetne vlage u domu svakako je uređaj Air Max. Zbog svoje jedinstvene tehnologije cirkulacije zraka, brzo apsorbira vlagu te optimizira razinu vlage zraka u domu. Osim što otklanja vlagu, Air Max sakupljač vlage također suzbija neugodne mirise i optimizira količinu vlage zraka u domu na razinu 50 do 60 posto.

Ove sezone uređaj dolazi u modificiranom izdanju s najnaprednijom Tab tehnologijom koja garantira bržu apsorpciju i maksimalnu učinkovitost te suzbija kondenzaciju, vlagu i ustajale mirise. Osim što skuplja vlagu, služi i kao osvježivač zraka. Zahvaljujući modernom dizajnu može se smjestiti na vidljiva mjesta u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, kuhinji, kupaonici, bez potrebe za skrivanjem iza fotelja, trosjeda, ormarića.

>>Očistite zrak u svome domu fikusima, ljiljanima, bršljanom...

Komentara 1

LE
Lenaxxx
12:30 09.11.2015.

Ovo nije tekst nego reklama, i onda je valjda oglasivac sam sebi dao 5 zvjezdica za "kvalitetu teksta" LOL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije