dom iz snova

Zavirite u stan uređen za malo novca u kojem je imperativ bila udobnost

Zara Home
24.09.2020.
u 09:35

Spavaćom sobom, koja ima integriranu walk in garderobu, dominira raskošan krevet s još raskošnijim postaljinom i najskuplja je, kažu vlasnici, prostrija u domu

Nešto staro, nešto novo, nešto obnovljeno - upravo tako moglo bi se opisati ovaj stan koji su vlasnici uređivali sa skromnim budžetom, uz pomoć stručnjaka iz Zara Home-a pa ne čudi da je većina detalja u domu provao iz nove Zara Home kolekcije.

Foto: Zara Home

Prostarni, nasljeđeni stan prvo je valjalo renovirati i upravo je na te radove otišlo, očekivano, najviše novca. Sučeni s malim budžetom i velikim idejama vlasnici su odlučili sami renovirati dio namještaja koji su kupili n araznim sajmovima po povoljnim cijenama.

Foto: Zara Home

Dio su pak dobili od prijatelja i poznanika, a dio nabavili u već spomenutoj Zari Home. Ono što je primjetno na prvu jest da je cilj bio u prostoru stvoriti udobnu, pravu dmaćinsku atmosferu i da je baš sve podređeno uživanju. Kuhinja i blagovaonica uređene su u pomalo rustikalnom stilu, ali uz datak modernih i trendi detalja.

Foto: Zara Home

Dnevna zona vrlo je jednostavna, u neutralnim tonovima, a puno pažnje posvećeno je odabiru tekstila. Najraskošnije prostrije ovog doma, bez sumnje, su spavaća soba i kupaonica.

Foto: Zara Home

Spavaćom sobom, koja ima integriranu walk in garderobu, dominira raskošan krevet s još raskošnijim postaljinom i najskuplja je, kažu vlasnici, prostrija u domu. Kupanica je pak jednostavnih linija, maksimalno funkcionalna i izuzetno ugodna. Ukratko, ovaj stan je još jedan dokaz da se i s ograničenim budžetom, uz malo truda, može stvoriti predivan prostor za život!

Foto: Zara Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije