uređenje doma

Vrhunska suradnja: Pantone i H&M Home udružili su snage na savršenoj kolekciji

20.01.2023.
u 06:00

Već više od 50 godina Pantone je svjetski lider u odabiru i usklađivanju boja. Za ovu kolekciju, njihov poznati dizajn u boji krasi sedam najprodavanijih komada iz asortimana brenda H&M Home

Kakav je miris crvene boje? A kako se osjećate u plavoj sobi? H&M Home nudi odgoovore na ta pitanja novom capsule kolekcijom istražujući moć boja kroz dvije elegantne palete preuzete od vodećeg svjetskog instituta za boje Pantone. Kolekcija je dostupna u web shopu od 26. siječnja.

Foto: H&M Home

- Boja je moćan alat. Duboko se povezuje s našim osjetilima i može nam pomoći da svijet oko sebe iskusimo na nov način - kažu dizajneri iz H&M Home-a.

Foto: H&M Home

Već više od 50 godina Pantone je svjetski lider u odabiru i usklađivanju boja. Za ovu kolekciju, njihov poznati dizajn u boji krasi sedam najprodavanijih komada iz asortimana brenda H&M Home.

Foto: H&M Home

- Zatvorite oči i zamislite veliko more i veličanstvenu šumu. Boje prirode - umirujuća plava ili umirujuća zelena - mogu vas odvesti do spokojnog i mirnog mjesta u vama samima - poručuju iz H&M Home-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije