LANA HEADEY

Vodimo vas u dom kraljice Cersei iz Igre prijestolja

Todd Johnson/LA Light Photography
02.08.2017.
u 08:14

Glumica Lena Headey prodaje svoj dom u Sherman Oaksu za 1,945 milijuna dolara. To je puno vesteroških zlatnika…

Zvijezda serije "Igra prijestolja", koja je utjelovila kraljicu sedam kraljevstava Cersei Lannister – Lana Headey, iselila se iz svog američkog doma i stavila ga na prodaju.

Riječ je o petosobnoj kući s jednakim brojem kupaonica, a rasprostire se na 880 četvornih metara u gradiću Sherman Oakes (okrug Los Angelesa). Krase ga visoki stropovi i toplina hrastovog parketa postavljenog u uzorak riblje kosti u kontrastu s prozračnom bijelom bojom zidova koja je svugdje prisutna. Kombinacija bijele i sive boje osvježava i daje dozu elegancije, dok različite teksturte koje se javljaju u naslonjačima, jastucima, tepisima i prekrivačima osiguravaju toplinu i prizivajuću atmosferu.

Foto: Todd Johnson/LA Light Photography

Foto: Todd Johnson/LA Light Photography

Na trenutke boemski, a na drugi mah stila sa sredine prošlog stoljeća, ovaj dom odaje da se u njemu vrlo rado boravi, druži i zabavlja. Prava obiteljska kuća uključuje prostrano dvorište s velikim bazenom, kutkom za zabave te za Kaliforniju obaveznim vanjskim tušem.

Foto: Todd Johnson/LA Light Photography

Svijetla kuhinja prošarana je osvježavajućom plavom bojom, a pločice između ormarića tvore jedinstveni mozaik ogledala. Podne pločice nisu ništa manje impresivne i hipnotizirajuće!

Foto: Todd Johnson/LA Light Photography

Foto: Todd Johnson/LA Light Photography
Foto: Todd Johnson/LA Light Photography

Foto: Todd Johnson/LA Light Photography

Zavirite u našu foto-galeriju kako biste vidjeli ostatak doma kraljice Cersei, koji se prodaje putem agencije John Aaroe Group:

1/30

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije