SAVRŠEN POGLED

Uskoro se otvara najatraktivnija šetnica u Hrvatskoj. Biste li se usudili stati na nju?

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/11
18.02.2020.
u 12:41

I dok su radovi još u tijeku, mnogi bi, želeći savršenu sliku zalaska voljeli stati na stakleni pod koji je omeđen staklenom ogradom, ali zaštitar pazi da nitko ne isproba šetnicu prije službenog otvorenja

Pogled za koji se umire, upravo tako može se opisati vidikovac Skywalk na Biokovu. Iako svoja vrata za posjetitelje ova šetnica treba otvoriti početkom svibnja, radovi su već pri kraju i jasno je što će  nuditi - senzacionalan pogled s više od  1200 metara visine rezerviran je ipak samo za najhrabrije.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

I dok su radovi još u tijeku, mnogi bi, želeći savršenu sliku zalaska voljeli stati na stakleni pod koji je omeđen staklenom ogradom, ali zaštitar pazi da nitko ne isproba šetnicu prije službenog otvorenja, sigurnosti radi, dakako.

1/11

Inače, zahvaljujući kompletno staklenoj konstrukciji Skywalk izgleda još spektakularnije.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije