nov početak

U ovaj trend koji donosi 2021. zaljubit ćete se na prvu! A dnevni boravak izgledat će vam senzacionalno

dekoracije police dnevni boravak
Shuterstock
16.12.2020.
u 13:26

Ako je vaš boravak skromnije kvadrature odaberite dvosjed ili trosjed i tabure koji ima mogućnost pohrane kako biste uštedjeli na prostoru

Polako krećemo s detaljnim pregledom trendova koje nam donosi 2021. kada je u pitanju uređenje doma. Jedan od hitova u našim domovima u godini pred nama bit će veliki povratak floralnih tapeta, moderne varijante zidnih obloga koje su krasile domove 70-ih godina prošlog stoljeća, a drugi hit, koji s ovim tapetama ide ruku pod ruku, veliki je povratak raskošnih sofa i kutnih garnitura u neutralnim tonovima. Čini se da je zelenom kauču, koji je ove godine bio najfotografiraniji komad namještaja u povijesti, konačno odzvonilo!

Foto: BoConcept

Od boja koje su in svakako valja izdvojiti sivu, bež, svijetlo-smeđu i boju bijele kave. Koju sofu ili garnituru odabrati ovisi prije svega o veličini prostora. Ako imate velik i raskošan dnevni boravak odličan izbor su dvosjed i trosjed u kombinaciji s foteljama. Odaberete li tu kombinaciju pobrinite se da su boje i teksture drukčije kako bi se dobila dinamika u prostoru. Za veliki dnevni boravak odličan izbor je i raskošna kutna garnitura koja će, upotpunjena stolcem za ljuljanje i zanimljivom podnom lampom odmah postati vizualno središte doma.

Foto: Promo fotografija

Ako je vaš boravak skromnije kvadrature odaberite dvosjed ili trosjed i tabure koji ima mogućnost pohrane kako biste uštedjeli na prostoru.

Foto: Promo fotografija

Ne zaboravite na raskošni tepih. U sezoni pred nama ponovno su na dizajnerskoj sceni orijentalni tepisi, a formula koja je dobitna uz sofe neutralnih tonova glasi: Neka budu što šareniji!

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije