ZA NAJIMUĆNIJE

Skupcjeni dom ima jedan od najljepših pogleda na svijetu

penthouse
Foto: freshome
1/8
27.10.2019.
u 07:00

Nalazi se na 37. katu zgrade, na ukupno 148 metara visine i gotovo je cijeli ostakljen

Prema brojnim statistikama, London je danas najskuplji grad na svijetu. Sugeriraju to i prosječne cijene četvornog metra u širem dijelu grada koje se penju i do 10 tisuća eura.

Jedna od nekretnina čiji kvadrati dosežu upravo tu cijenu i ovaj je spektakularan penthouse iz kojeg puca pogled na predivnu panoramu grada.

Foto: freshome

Dok pripremaju ručak ili se izležavaju na kauču, vlasnici savršeno dobro vide Tower Bridge, katedralu svetog Pavla, Olimpijski stadion, Houses of Parliament...

Riječ je o interijeru s otvorenim planom blagovaonice, kuhinje i dnevnog boravka iznad kojih se cijelom visinom protežu prozori.

Foto: freshome

U stanu su još dvije spavaće sobe koje imaju prozore od poda do stropa te posebnu kupaonicu na raspolaganju.

Penthouse se nalazi na 37. katu zgrade, na 148 metara visine. Zgrada ima portira, čuvano parkiralište.

Komentara 1

NA
narod1
15:27 20.11.2014.

Jel mogu kupit 0,5 m2. Za toliko bi se skupilo, pa ćemo se već nekako snaći :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije