nova kolekcija

Ručnici koji se brzo suše, od prirodnih materijala po povoljnim cijenama

H&M Home
10.06.2022.
u 06:15

Ovog ljeta razmazite se kolekcijom mekanih ručnika od najfinijeg pamuka, velura ili pak lana!

Pri izboru ručnika, bilo za plažu bilo za kupaonicu, važno je voditi računa, ne samo o cijeni već i kvaliteti, odnosno, preciznije - o materijalu od kojeg su načinjeni. Upravo zato H&M Home predstavio je novu kolekciju ručnika povoljnih cijena i prirodnih materijala za koju dizajneri kažu:  Što god planirali za svoje ljeto, mi imamo pravi ručnik za tu priliku!

Foto: H&M Home

Ovi mekani, prugasti ručnici za kupanje bit će vaši najbolji suputnici u bazenu. Dolaze u četiri trendi boje, a najbolje od svega: dolaze po izvrsnoj cijeni tako da se ne morate odlučiti samo za jednu boju – možete ih nabaviti sve!

Foto: H&M Home

Tuširanje u vrtu nakon dana na plaži je rajsko iskustvo! Dodajte malo ležernog stila svojoj vanjskoj kupaonici s laganim ručnicima od velura i prugastim ručnicima od mješavine lana sa stilskim naboranim izgledom.

Foto: H&M Home

Ovo ljeto spakirajte svoju torbu za plažu s ručnicima koji se brzo suše! Ova plahta za kupanje ima lijepu strukturu vafla, a izvezeni ručnik za hamam dovoljno je moderan da se može poslužiti kao šal ili sarong.

Foto: H&M Home

Za novu sezonu nabavite veliki ručnik. Lagan je i jednostavan za nošenje, brzo se suši i može se koristiti i kao tanka deka zahvaljujući svojoj velikoj dimenziji.

Foto: H&M Home

1/13

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije