inovacija

Novo iskustvo kuhanja uz napredne tehnologije poznatog brenda

LG
09.06.2022.
u 12:19

Posjetitelji u potpunosti mogu doživjeti naprednije iskustvo kuhanja prolazeći kroz četiri jedinstvena odjeljka i sudjelujući u raznim zanimljivim događanjima

LG Electronics (LG) predstavlja svoju dizajnersku filozofiju u čijem je središtu čovjek na Milanskom tjednu dizajna, globalno poznatom događaju koji se održava do 12. lipnja u organizaciji Salone del Mobilea, kroz različita iskustva pomno osmišljena za korisnike. Najveći svjetski sajam dizajna okuplja 370.000 sudionika iz 188 zemalja na 2.100 izložbenih prostora s najnovijim dizajnerskim konceptima namještaja.

Foto: LG

LG u Milanu predstavlja Signature Kitchen Suite, vrhunsko ugradbeno rješenje koje se savršeno uklapa u postojeće kuhinje i kombinira inovativni dizajn s najsuvremenijom tehnologijom te tako unaprjeđuje kulinarsko iskustvo. U okviru svoje teme True to Food, LG će kroz Signature Kitchen Suite smješten u izložbenom prostoru od 400 m² isticati važnost očuvanja izvornih vrijednosti sastojaka sve do posluživanja obroka. Posjetitelji u potpunosti mogu doživjeti naprednije iskustvo kuhanja prolazeći kroz četiri jedinstvena odjeljka i sudjelujući u raznim zanimljivim događanjima kojima će kompanija prikazati kvalitetu i posebnosti moderne i sofisticirane linije proizvoda.

Foto: LG

U Milanu će se istovremeno održati i LG-ev događaj True to Food Itinerary u izložbenom prostoru Signature Kitchen Suitea na Piazza Cavour u Milanu, gdje će kompanija posjetiteljima pokazati kako doprinosi očuvanju izvornog okusa i svježine hrane kroz posebno osmišljena korisnička iskustva.

Foto: LG

LG će u suradnji s vrhunskim talijanskim brendom namještaja Molteni&C S.p.A predstaviti beskompromisni stil i naprednu funkcionalnost brenda LG SIGNATURE te će potrošačima pružiti priliku da se virtualno ili u stvarnosti pobliže upoznaju s karakteristikama tih inovativnih proizvoda. Uz to će se tijekom cijelog tjedna prikazivati kratki film Hide and Seek kako bi se dodatno istaknuli vrhunski proizvodi LG SIGNATURE i elegantan namještaj Molteni&C. Film koji predstavlja vizualno remek-djelo producirao je LG SIGNATURE, a osmislila ga je Francesca Molteni, utjecajna umjetnička i vizualna direktorica te osnivačica tvrtke MUSE Factory of Projects. U njemu se predstavlja partnerstvo LG SIGNATURE i Molteni&C s naglaskom na vrijednosti za koje se oba brenda zalažu, a prikazivat će se usporedno s posebnim događajima pod nazivom „HIDE & SEEK” namijenjenim dizajnerima interijera i arhitektima, spajajući edukaciju i zabavu.

Foto: LG

Svojim modelima LG OLED Objet Collection Easel (65Art90) i Posé (LX1) LG dodaje dašak elegancije udruživanjem s vrhunskim nizozemskim lifestyle brendom Moooi. Tako će se na Moooijevoj prepoznatljivoj izložbi „A Life Extraordinary“ spojiti najsuvremeniji lifestyle televizori s njegovim izvanrednim dizajnom i potpisom. Linija LG OLED Objet predstavlja novi uzbudljiv smjer u razvoju televizora te nastavlja jačati globalnu reputaciju LG-a kao inovatora u lifestyle segmentu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije