sjajan pogled

Raskošna terasa šarmantnog zagrebačkog bistroa neodoljivo asocira na Pariz

Danijela Šola Kušec
16.03.2021.
u 10:46

Kreiran po konceptu kvalitetnog, kreativnog i cjenovno prihvatljivog tanjura, koji je uvijek baziran na domaćim i pomno odabranim namirnicama, Lažni Svjedok karakterizira se kao casual bistro&bar, s naglaskom na svjež i sezonski meni

Ožujak je mjesec u kojem mnogima omiljeno godišnje doba – dugo iščekivano proljeće - napokon dolazi. Sve toplije vrijeme i sunčeve zrake izmamile su brojne goste na terase kafića i terasa, a jedan od njih je i Lažni Svjedok, simpatičan zagrebački bistro, s atraktivnom lokacijom u strogom centru grada, koji je od početka svog otvaranja unatrag nekoliko mjeseci zadobio pravu malu vojsku vjernih obožavatelja.

Foto: Danijela Šola Kušec

Odnedavno je ispred bistroa postavljena terasa, savršena za ispijanje kavice ili osvježavajućeg pića, uživajući pritom u prvim toplim zrakama sunca. Uzduž postavljeni stolci, s ljupkim crvenim i zelenim stolicama na točkice, neodoljivo podsjećaju na šarmantne terase kafića u Parizu, gdje je odlazak na kavu i kroasan prije ili čašu crnog vina i omiljeni čokoladni desert nakon posla svakodnevni ritual. Upravo to imali su na umu vlasnici prilikom osmišljavanja koncepta terase.

Foto: Danijela Šola Kušec

Naime, kafići u Parizu neizostavan su dio kulture francuske metropole i opojnog francuskog stila života, a stolovi i stolice su u pravilu postavljeni na ulici, gdje se na taj način gosti spajaju s prolaznicima, skupa tvoreći energični puls grada. Terasa Lažnog Svjedoka nosi u sebi taj ultimativni urbani, chic touch koji uključuje pogled na svakodnevni 'muving', a s druge strane dovoljno je privatna za trenutak u danu, kada njihovi gosti žele predahnuti od užurbanog načina života te na miru popiti piće ili pojesti ručak.

Foto: Danijela Šola Kušec

Kreiran po konceptu kvalitetnog, kreativnog i cjenovno prihvatljivog tanjura, koji je uvijek baziran na domaćim i pomno odabranim namirnicama, Lažni Svjedok karakterizira se kao casual bistro&bar, s naglaskom na svjež i sezonski meni.

Foto: Danijela Šola Kušec

Dolazak ožujka razveselio nas je ove godine možda više nego ikad prije dosad. Ljupka terasa, šušur grada, fina jela i milina sunčevih zraka pravi su recept za provesti lijepi proljetni dan ili večer. Lažni Svjedok vas čeka s novom terasom i starim žarom oko srca na adresi Amruševa 1, Zagreb.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije