Priznanje

Prijava za najbolje od arhitekture u 2017.!

hrvatska arhitektura
05.02.2018.
u 11:08

Godišnje nagrade dodijelit ćemo drugu godinu zaredom radi promocije izvrsnosti u arhitekturi

Hrvatska komora arhitekata (HKA) objavila je javni poziv za prijave za Godišnju nagradu Hrvatske komore arhitekata za 2017. godinu. Nagrade će se dodijeliti u tri područja: arhitektura, urbanizam i konceptualna istraživanja.

– Godišnje nagrade dodijelit ćemo drugu godinu zaredom radi promocije izvrsnosti u arhitekturi – istaknula je dipl. ing. arh. Željka Jurković. Rok za predaju prijedloga je 27. ožujka 2018., a HKA će nagrade dodijeliti na strukovnoj konferenciji Dani arhitekata 2.0, koja će se održati u Rovinju od 3. do 5. svibnja. Laureate će odabrati peteročlani ocjenjivački sud koji čine renomirani hrvatski arhitekti, akademik Nikola Bašić, akademik Mladen Obad Šćitaroci, Tomislav Ćurković, prof. Ante Kuzmanić i prof. dr. sc. Karin Šerman.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije