dobar san

Posteljina je puno više od ukrasnog detalja u spavaćoj sobi, itekako utječe na kvalitetu sna

Lesnina
16.02.2022.
u 06:27

Kada su u pitanju dekorativni jastuci, ne vrijedi „manje je više“. Mnoštvo jastuka na efektan način će osvježiti prostoriju

Spavaća soba predstavlja ugodno utočište, odnosno najintimniji prostor svakog doma. „Cozy“ prizvuk itekako je poželjan uz pastelne, opuštajuće boje. Uređene po vlastitim željama i ukusu, idealan su prostor za ugodne snove i odmor. Unatoč tome, povremeno neka nova ideja ili sitnica potiče na promjene i ponovno uređenje.

Foto: Lesnina

Svi se volimo dobro naspavati, a kvalitetnom posteljinom spavanje postaje pravi odmor. Osim, što je primarna funkcija posteljine uljepšati prostor, važno je da pruža toliko potrebnu udobnost. Od jednobojnih do onih s uzorkom ili određenim motivom, opcija ima na pretek. Zanimljivi prekrivači, neutralnih ili jakih boja, kvalitetnog materijala pružit će raskošan moment prostoru. Zamjena za prekrivač su dekorativne deke, idealne u zimskim danima, pridodat će potpunom osjećaju ugodnosti.

Foto: Lesnina

U prodajnim centrima Lesnine i na webshopu dostupne su raznolike izvedbe posteljine – od pamučnog satena, ekskluzivnog mako satena, damasta, pamuka i slično. Kod posteljine je važan lijep izgled, no ne zaboravimo da ona treba biti i ugodna za kožu. Odaberite mekanu i udobnu posteljinu i ona će vam pružiti vrhunsku ugodu. U ponudi su raznoliki uzorci i boje: jednobojne, cvjetne, s grafičkim uzorkom ili print motivima.

Foto: Lesnina

Kada su u pitanju dekorativni jastuci, ne vrijedi „manje je više“. Mnoštvo jastuka na efektan način će osvježiti prostoriju. Izuzev jastuka za spavanje, “accent” jastuci različitih uzoraka, oblika i boja u stanju su potpunosti promijeniti atmosferu vlastite oaze sna.

Foto: Lesnina

Idealna doza inspiracije za ugodno spavanje dostupna je u svim Lesnina XXXL trgovinama i na webshopu. Do 28.02.2022. aktulane su i posebne pogodnosti kupnje:  20% na Schlafgut basic plahte, 20% na Esposa kupaonske tepihe i ručnike, 25% na umjetna krzna, 20% na kuhinjski tekstil i metražne stolnjake, 15% na posteljine, 20% na dekorativne jastuke i deke i 15% Marc O‘Polo i Aquanova kupaonski program.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije