uređenje interijera

Pogled u jesen: Ovi trendovi dominirat će u našim domovima, otkrivamo kako ih uklopiti

Foto: H&M Home
1/7
25.08.2023.
u 07:00

Dobra vijest je kako atmosferu kao iz filmova u vlastitom domu možemo postići bez velikih financijskih izdataka, uz samo nekoliko preinaka

Proteklih godina u interijerima je domnirao minimalizam, i to, mnogima dosadan, onaj u neutralnim bojama. Ova jesen, ako je vjerovati dosad viđenim kolekcijama, donosi trend estetike maksimalizma u kojem se kombiniraju sve moguće boje, detalji i uzorci. Tu je još i trend Barbiecore estetike s ogromnom količinom ružičaste boje koja se pojavljuje u svim oblicima i varijantama.

Foto: H&M Home

Neovisno o tome koju kombinaciju boja odabrali, šareni kutak uvijek će odisati pozitivnom atmosferom, a boje će pozitivno utjecati na podizanje prostora i u njega unijeti radost. Ipak, i ovdje se treba držati nekih pravila, a možda je najvažnije da se ne koristi nikad više od tri boje. Naravno, trendove nije potrebno slijepo pratiti, najvažnije je da vam se sviđa ono čime planirate oplemeniti dom, neovisno o stilu ili pak najnovijem kriku mode.

Foto: H&M Home

No, kako nam je hladniji dio godine pred vratima, nekoliko manjih promjena ili pak novih komada namještaja mogu biti upravo ono što vam je potrebno da dom pripremite za jesen i zi

Foto: H&M Home
mu.

 

Dobra vijest je kako atmosferu kao iz filmova u vlastitom domu možemo postići bez velikih financijskih izdataka, uz samo nekoliko preinaka.

Foto: H&M Home

Dok ljeti prirodno posežemo za lepršavim materijalima i svijetlim tonovima, jesen dolazi ruku pod ruku sa zagasitim nijansama i težim tkaninama. Stvaranje udobnog i ugodnog interijera je prioritet, a glavni su nam saveznici u tome svijeće, pokrivači zanimljivih uzoraka, čupavi tepisi...

Foto: H&M Home

Prelazak iz sezone u sezonu svakako olakšavaju i trendovi u uređenju interijera iz čije gomile možemo izvući ono što nam odgovara i uklapa se u našu estetiku.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije