LIVING - novosti iz svijeta interijera
-2°C
  • Milkica:

    Ne bi trebalo rušiti zid da radna soba dobije pogled kad bi radna soba imala prozore. I ova buža u "kuhinji" je koma. Pa uopće nema dnevnog svjetla. "Klizna staklena stijena" mogla je ići do stropa, ovako je sve zasjenjeno. ... prikaži još! Inače, nema mi dražeg nego kad radim i "povučem" miris od dinstanja. Tko normalan ne odvaja kuhinju od ostatka stana? I usput - baš lijepo da im pogleda puca na Todorića.

  • Deleted user:

    nije problem u koncepciji kuhinje zajedno s dnevnim boravkom, nego je problem u tome da naši neuki projektanti nemaju pojma da je u takvoj koncepciji brižljivo projektirana kuhinjska napa ključni dio priče. imao samo priliku biti u mnogim zemljama svijeta ... prikaži još! i nigdje, ama baš nigdje osim u hrvatskoj nisam vidio da se projektiraju kuhinje zajedno s dnevnim boravkom a bez nape. fenestracija doista odaje primitivnog graditelja, unutarnji dizajn to ne može riješiti, ali ova bjelina sa svih strana doista je strava, depresivno, hladno i zastrašujuće. ja osobno ne znam složiti boje, ali kao obični korisnik znam osjetiti sviđa li mi se nešto ili ne. kad bih se htio pretvarati da sam dizajner interijera, iako znam da to ne znam raditi, definitivno bih sve maljao u bijelo. drugim riječima, trebalo bi biti profesionalni kod dizajnera interijera da ima petlju složiti par boja.

  • nera29:

    kaj to sve neki samci žive u stanovima preko 100 kvadrata? jer kako inače koristiti radnu sobu koju ste spojili s dnevnom i kuhinjom? nit itko može gledat Tv, nit kuhat a da ne smeta onome koji radi ili uči. ... prikaži još! sve za šminku, ništa za funkcionalnost.

Još iz rubrike Interijeri

Idealan san počinje s Primom
PROMO

Idealan san počinje s Primom

spavaća soba
MALA ŠKOLA UREĐENJA

Spavaća soba: evo kako je osmisliti, obojiti i opremiti

stan Ana Deg
MALI BIJELI STAN

Kako to izgleda kada dizajnerica uređuje svoj stambeni prostor

7