Investirajte

Ovih 7 pomagača štedi vrijeme u kuhinji - nabavite ih sve!

Shutterstock
16.10.2017.
u 11:31

Od velike pomoći bit će vam mali kuhinjski čarobnjaci koji štede vrijeme i koji, kada ih nabavite, postaju nezamjenjivi

Ako vam tempo života ne dozvoljava da sate i sate provodite u kuhinji spravljajući omiljena jela, od velike pomoći bit će vam mali kuhinjski čarobnjaci koji štede vrijeme i koji, kada ih nabavite, postaju nezamjenjivi. Ako ujutro pak kasnite i jurite, znat ćete cijeniti njihovu pomoć. Pritom prije svega mislimo na kuhalo za vodu uz pomoć kojeg ćete omiljeni napitak, kavu ili čaj, imati gotov za svega par sekundi.

Foto: screenshot/facebook

Drugi jutarnji saveznik svakako je toster koji će se pobrinuti da kuću ne napustite bez doručka. Ako ste više tip za smoothije, tada će tu ulogu preuzeti neki moćni blender. Naravno, kuhinjske muke bit će lakše uz dobar multipraktik, lijepi set za sol i papar, inovativni rezači za torte, aparati za tjesteninu, elegantne posudice za posluživanje... Najvažnija stvar je dobra organizacija, a uz ovih sedam genijalaca i to ćete savladati:

1/7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije