online shopping

Ovaj mega popularan i povoljan brend od sad ima i kolekciju za dom

Pretty Little Thing
13.11.2020.
u 10:00

Prva kolekcija sastoji se od zanimljivih detalja koji će u prostor unijeti živost i od, očekivano, setova posteljina s kojima pucaju na mlađu publiku

Mega popularan brend kada govorimo o odjeći, obući i modnim dodacima - Pretty Little Thing odnedavno ima i Home kolekciju koja slijedi filozofiju brenda i što se tiče dizajna i što se tiče cijena - dakle, riječ je o povoljnim detaljima za dom s trendy prizvukom.

Foto: Pretty Little Thing

Prva kolekcija sastoji se od zanimljivih detalja koji će u prostor unijeti živost i od, očekivano, setova posteljina s kojima pucaju na mlađu publiku.

Foto: Pretty Little Thing

Kako njihov najveći takmac Primark, kako u segmentu odjeće tako i u segmentu opremanja doma, nema web shop, ovaj brend brzo se probio do publike.

Foto: Pretty Little Thing

Najprodavaniji su detalji i posteljina s motivom jednoroga, a može se tu naći i manje kičastih stvari poput decentnih vaza i, ove jeseni sveprisutne, pampas trave.

Foto: Pretty Little Thing

Najavili su stvaranje nove kolekcije, a svi ljubitelji brenda s nestpljenjem čekaju vidjeti što su pripremili za Božić. Ako je suditi po dosad viđenom čeka nas  - blještavilo! Što se tiče cijena, one se kreću od par eura za sitnije detalje,dok setovi posteljina stoje ojo 15-ak eura...

Foto: Pretty Little Thing

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije