NE PROPUSTITE

Odaberite dizajnerski komad iz svojih snova po sniženoj cijeni

boconcept sniženje
Foto: Promo fotografija
1/10
16.06.2016.
u 12:00

U Boconceptu 1. srpnja počinje velika rasprodaja izložbenih primjeraka. Kako bi bili sigurni da ćete uspjeti doći do željenog proizvoda, možete ga rezervirati

Bocoencpet, poznato zagrebačko mjesto za ljubitelje dizajnerskog namještaja i kvalitetnijih brandova koji nude posebnije komade za interijere - urede, dom, terasu odlučilo je ponudi po povoljnijim cijenama proizvode koje nudi u svojem prodajnom prostoru.

Naime, od 1.srpnja počinje rasprodaja izložbenih primjeraka prije dolaska nove jesenske kolekcije. Već danas možete svi zaintersirani mogu doći u salon u Ilici 186 i rezervirati odabrani komad namještaja. U tijeku je također i akcijsko sniženje za nove narudžbe na dio njihova asortimana.

Kako bi vam olakšali potragu za idealnim komadom za vaš dom, pogledajte u nastavku i u našoj galeriji dio namještaja koji je u Boconceptu na sniženju!

Foto: Promo fotografija
Udoban moderni naslonjač iz kolekcije Fusion (stara cijena 15,720 kn; nova cijena 11,004 kn)

Foto: Promo fotografija
Minimalistički crno-smeđi Cupertino radni stol za urede i privatne prostore (stara cijena 7439 kn; nova cijena 5207 kn)

Foto: Promo fotografija
Trendi ergonomski naslonjač Ogi u popularnoj zelenoj nijansi (stara cijena 8111 kn; nova cijena 5677 kn)

Foto: Promo fotografija
Elegantni trosjed Fusion, savršen i za spavanje (stara cijena 19 905 kn; a sada 13,933 kn)

>>Detalji koji u vašem domu neće proći nezamijećeno

Komentara 2

KO
korisniksb
22:32 16.06.2016.

Je ovaj zadnji trosjed,stvarno je lijep,majku ti bozju pa na kaj to lici???pa da mi ga da zabadav nebi ga stavio u kucu,a kamoli kaj toliko kosta.majku vam bozju vama i dizajneru.

SW
swimm
09:14 20.06.2016.

foteljica za 10 000 kn,ma prava sitnica...pa 10 ih kupim i nisu ništa lošije od ove brutalno skupe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije