INOVATIVNO

Kauč kojemu možete mijenjati izgled i funkcije

recinto sofa Davide Anzalone
Foto: Privatni album
1/3
16.08.2016.
u 13:45

Sofa Re-cinto moderan je i atraktivan komad namještaja koji se pretvara u klupu, krevet, mjesto za odlaganje knjiga, novina i sitnica....

Ideja vodilja poznatom talijanskom diizajneru Davideu Anzaloneu bila je stvoriti jednostavan kauč koji će sav odisati neformalnošću i opuštenom atomosferom. Upravo takvi su i bili komentari njegovih kolega, što je bila potvrda je da je uspio u svome naumu.

Kauč nazvan Re-cinto razigran je produkt dizajn koji unutar svoje 'ograde', odnosno drvenog okvira može mijenjati svoje namjene te ga možete organizirati kako želite.

Foto: Robert Demo

Kauč koji mnoge zbog umetnutog sjedala podsjeća na plutajući otok okružen je pomičnim i vertikalno stavljenim jastucima, koji, kada se izvade, pretvaraju sofu u ležaj za spavanje. Jastuci ujedno služe i kao naslon za leđa te ruke.

Foto: Robert Demo

Kostur kauča čini struktura ravnih, pročišćenih linija od bijele lakirane iverice koji se doima poput spremnika u kojem se nalaze jastuci, sjedalo odnosno ležaj i polica nastala u šupljini između okvira i ležaja. Na tu policu mogu se smjestiti knjige, časopisi, laptop, šalica sa čajem, upravljač za tv, mobitel i druge sitnice.

>>Tri savjeta za bojanje drvenih i željeznih ograda

Ključne riječi

Komentara 1

JO
johnnysack
19:46 16.08.2016.

cinto znači kralj? dakle, ovom novinarskom neznanju nema granica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije