flores

Nova dvorana za vjenčanja oduševit će vas cvjetnim dekoracijama

Spinaker
01.03.2021.
u 10:18

Prostrana dvorana protkana stylish dekorima kroz zlatne i cvjetne momente, posebna prostorija za mladenku i kumu, damski ležaj natkriven krošnjom propupale trešnje ostavit će poseban trag svim uzvanicima jednako kao i mladencima

Odlučili ste uploviti u bračnu luku? No, gdje proslaviti? Krenulo je veliko planiranje, koju vjenčanicu odabrati, tko će nam svirati, a tko pjevati, kakvu hranu želimo imati, s čime goste dodatno razveseliti, koga sve pozvati i gdje to sve organizirati?!

Foto: Spinaker

Nova zagrebačka lokacija Flores, svadbena dvorana za vjenčanje odličan je izbor za sve tipove mladenaca, neovisno želite li moderno ili tradicionalno vjenčanje, koja može ugostiti čak do 260 uzvanika!

Foto: Spinaker

Spoj klasične elegancije i modernih umjetničkih elemenata opisuje dizajn prostrane svadbene dvorane Flores isprepleten cvjetnim i rasvjetnim instalacijama duž cijele dvorane.

Foto: Spinaker

Poseban doživljaj Floresa prepoznati će te kroz stropnu igru svjetlosti i rascvjetanih grana baršunastim cvijećem nježnih tonova čineći sklad kakav treba primjenjivati od prvog dana braka.

Foto: Spinaker

Trešnjino drvo u punom cvatu temelj je Flores cvjetne priče koja je stilizirana prema najnovijim trendovima. Pazeći na svaki detalj prilikom uređenja sa više od 5000 cvjetova nježnih boja i zanimljivih momenata poput dva velika  „lounge pointa“ smještenih tik do mladenačkog stola i plesnog podija, Flores nas je osvojio na prvu, a vjerujemo da će i mladence koji su u potrazi za mjestom za vjenčanje iz snova.

Foto: Spinaker

Povratak štukatura, kao najtraženijih detalja interijera svih stilova, uz igru sjena kroz zanimljiva rasvjetna tijela, ukrašavaju zidove Floresa i daju mu šarm vječne klasike.

Ukoliko se odlučite za vjenčanje ovdje, imat će te minimalnu potrebu za dodatnim cvjetnim dekoracijama zbog Flores cvjetnog dizajna koji je bio misao vodilja Flores  team-a s dugogodišnjim iskustvom u svijetu vjenčanja.

Foto: Spinaker

Prostrana dvorana protkana stylish dekorima kroz zlatne i cvjetne momente, posebna prostorija za mladenku i kumu, damski ležaj natkriven krošnjom propupale trešnje ostavit će poseban trag svim uzvanicima jednako kao i mladencima.

Veliki i posebno osvijetljen mramorni šank jedan je od highlighta Floresa. Ukoliko scrollate po pinterestu i instagramu kako bi dobili ideju za vaše vjenčanje, provjerite kako to izgleda u Floresu, novoj destinaciji nadomak centra grada!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije