PRAKTIČNO

Ne želite dobiti poklone za vjenčanje koji vam se ne sviđaju?

vječanja lesnina
Foto: Thinkstock
04.04.2015.
u 14:15

Lesnina je osmisila 'Listu želja za vjenčanje' kako bi mladencima i gostima olakšala odabir poklona i uređenje stana

Kako bi se izbjegla situacija da mladenci za svadbeni dar dobiju dva madraca, kreveta ili televizora, kućanski aparat koji im ne treba ili sliku koja im se ne uklapa u interijer novog doma, Lesnina je osmislili 'Listu želja za vjenčanje'.

Riječ je o posebnoj ponudi koja budućim supružnicima ispunjava svadbene želje, a gostima pozvanima na vjenčanje štedi vrijeme i novac, s obzirom da na jednom mjestu po povoljnijoj cijeni mogu izabrati idealan svadbeni dar koji se usto sviđa mladencima i koji im je, što je još važnije, potreban i koji će im koristiti.

Foto: Promo fotografija

Bračni krevet, ugradbeni ormar, kuhinja, zavjese i zastori, kolica za bebu, dječji krevetići, slike i svi ostali detalji iz svijeta namještaja i uređenja interijera mogu postati dio liste želja, a stručni tim Lesnine pobrinut će se da se pokloni ne dupliciraju, te da budu zapakirani i aranžirani na svečani način.

Lesnina u sklopu ponude 'Lista želja za vjenčanje' mladencima poklanja bon u iznosu 10 posto vrijednosti kupljenih artikala, i tako se pridružuje najljepšim željama za sretan i uspješan brak.

>>Što sa zidom iza kreveta? Nudimo vam 13 sjajnih ideja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije