Modularni koncept

Namještaj koji se od 4 metra kvadratna po potrebi širi na njih 16!

matroška
Foto: Promo fotografije
1/7
20.02.2014.
u 13:25

Život u velikim gradovima sve više zahtijeva praktičnost, a namještaj koji postaje multifunkcionalan sve je popularniji među onima koji se odlučuju za kupnju manjih stanova.

Koncept imena Matroška po potrebi se može pretvoriti u dnevnu sobu, blagovaonicu, spavaću sobu pa čak i ured, a ovaj sve-u-jednom u svojoj najmanjoj strukturi zauzima tek 4 metra kvadratna.

Foto: Promo fotografije

Ime je dobio po ruskim lutkicama koje se slažu jedna u drugu i upravo to njegova je prednost - zbog promišljenog dizajna niti jedan centimetar nije ostao neiskorišten te od naizgled jednostavnog komada možete složiti krevet, stol, policu za knjige, kauč, naslonjač, stolić za kavu ili stol za večeru, ormar, ladice za odjeću pa čak i sjedišta za 12 ljudi!

Foto: Promo fotografije

Kad je u potpunosti rastavljena, Matroška zauzima 15 metara kvadratnih, a doista ne možemo zamisliti bolji komad namještaja za male stanove ili studentske sobe!

Foto: Promo fotografije

Foto: Promo fotografije

Foto: Promo fotografije

Foto: Promo fotografije

Komentara 1

KR
kika.ratm
20:05 06.03.2014.

gdje se može naručiti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije