kolaboracija

Najljepši detalji za kuhinju ove sezone nose potpis slavnog slastičara

Zara Home
23.06.2021.
u 13:08

Cédric Grolet glavni je slastičar hotela Le Meurice u Parizu a za brend Zara Home osmislio je kolekciju od 12 komada pribora za pripremu kolača koja oduševljava dizajnom i funkcionalnošću

Zara Home surađuje s priznatim francuskim slastičarem Cédricom Groletom na lansiranju prve kolekcije slastičarskog pribora.
Cédric Grolet, rođen 28. kolovoza 1985. u Firminyju, Saint-Etienne,od 2012. je glavni slastičar hotela Le Meurice u Parizu, a za tu je funkciju primio razne nagrade i priznanja kao što je nagrada za najboljeg slastičara godine 2018.

Foto: Zara Home


Stil Cédrica Groleta obilježavaju kreativnost i osobnost, a njegove poslastice nadahnute prirodom učinile su ga jednim od najboljih slastičara na svijetu i uzorom u vrhunskom slastičarstvu.

Foto: Zara Home

Grolet obnavlja obiteljske recepte dajući im osobnu notu, a glavnu ulogu u njima uvijek ima voće, kad je riječ o Le Meuriceu, i cvijeće.

Foto: Zara Home

Kao perfekcionist u stalnom procesu stvaranja razvio je ekskluzivnu kolekciju slastičarskog pribora za Zara Home s osnovnim komadima.

Foto: Zara Home

Izbor od 12 jedinstvenih komada funkcionalnog dizajna i minimalističkih linija, koje je po mjeri dizajnirao sâm Grolet, kombinacija su stručnosti i udobnosti.

Foto: Zara Home

Slavni slastičar osmislio je pribor na temelju svojih potreba, posebnu pozornost posvećujući detaljima i osobito udobnosti upotrebe pribora kod kuće.

Foto: Zara Home

Pažljivo je odabrao crnu boju i mat završnu obradu, kao i izgled odabranih komada, s detaljima zlatne boje. Kolekcija se sastoji od sita, žlice s dugom drškom, lopatice, ručnog miksera, hvataljki, kuhinjskog kista, gulilice, mužara, kompleta mjernih žličica, dvije zdjele za miješanje, valjka za slastice i cjedila za agrume.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije